marime text:

FOTO! Maryse, pictorial sexy intr-o pestera! Fosta diva si-a ametit fanii pentru o campanie! Vezi ce drepturi apara alaturi de un fost Campion WWE:

Dupa plecarea din WWE, Maryse are mai mult timp liber pentru pictoriale incendiare! Blonda s-a implicat si intr-o campania NOH8 si a facut niste poze sugestive alaturi de iubitul ei. Vezi toate pozele


	<span style="color:#f00;">FOTO! </span>Maryse, <span style="color:#f00;">pictorial sexy intr-o pestera! </span>Fosta diva si-a ametit fanii pentru o campanie! Vezi ce drepturi apara alaturi de un fost Campion WWE:

Maryse isi tine in permanenta la curent fanii cu tot ceea ce face de cand a plecat din WWE

"Planet Sexy,

Acum cateva saptamani v-am spus totul despre evenimentul campaniei NOH8 la care am mers, eveniment tinut cu ocazia implinirii a 3 ani de activitate. NOH8 este o organizatie care lupta pentru egalitate in drepturi pentru toata lumea, o cauza pe care o sustin in totalitate.

Iata pozele pecare le-am facut pentru campanie. ☺ Enjoy!

Bisous & Be Sexy,
Xoxo Maryse"
Pe iubitul lui Maryse, The Miz, il puteti vedea vineri seara de la ora 21.00, in premiera la un nou episod din Raw! Miz are mari probleme cu R-Truth dupa ce a fost batut mar 2 saptamani consecutive!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu