marime text:

FOTO: Top 10 cele mai tari femei din istoria wrestlingului!

De-a lungul timpului femeile au avut un impact puternic in wrestling. Unele prin calitatile din ring, altele pentru frumusetea lor iar altele pentru pictorialele incendiare. Intra sa vezi un top 10 al celor mai tari femei din istoria wrestlingului!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">FOTO:</span> Top 10 <span style="color: rgb(255, 0, 0);">cele mai tari femei </span>din istoria wrestlingului!

Ca orice top si acesta are o doza importantă de subiectivism. In alcatuirea topului, am luat in considerare 4 factori: impactul asupra industriei, reactia publicului fata de diva, succesul înregistrat in companie si .... frumusetea ei! IATA care sunt cele mai tari 10 femei din istoria wrestlingului!

10. Chyna - chiar daca nu e inclusa cu siguranta intre frumusetile ringului, Chyna este probabil cea mai buna in femeie care a intrat in ring! De doua ori Campioana Intercontinentala si o data Campioana a Femeilor, 'a 9-a minune a lumii" merita un loc in acest top!

9. Candice Michelle - daca la inceput parea ca este doar o fata frumusica, Candice a avut un progres uimitor in WWE. A fost Campioana a Femeilor, reusind sa ii puna bete in roate lui Beth Phoenix. A pozat in Playboy si anul acesta a nascut o fetita! Din pacate, o accidentare la umar i-a incheiat mult prea devreme cariera!

8. Kelly Kelly - chiar daca nu a avut prea multe meciuri in care sa impresioneze in WWE, Kelly Kelly a avut o gramada de dansuri prin care a furat inima fanilor! Perioada din ECW alaturi de Brooke si Layla in care formau Extreme Expose a fost una memorabila! Acum in Smackdown ar putea, in sfarsit, sa straluceasca si la wrestling!

7.Stacy Keibler - femeia cu cele mai lungi picioare din wrestling a fost alesa in 2004 de WWE 'Babe of the year'. Nu trebuie decat sa te uiti la ea ca sa intelegi de ce!

6. Maria Kanellis - Roscata a facut istorie in WWE. Nu prin calitatile aratate in ring ci prin faptul ca a devenit una dintre cele mai populare din istorie. A pozat in Playboy, s-a despartit de WWE la inceputul lui 2010, iar acum s-a apucat de cantat!

5. Mickie James - Cea de-a doua femeie din istorie din punct de vedere al titlurilor castigate, Mickie James nu mai e in WWE insa fanii nu au uitat-o, drept dovada ca albumul ei country a fost pe locul 2 la vanzari pe Itunes in prima saptamana! Lucru la fel de impresionant ca toata cariera pe care a avut Mickie in WWE!

4. Torrie Wilson -  Torrie Wilson este considerata de foarte multi fani cea mai frumoasa femeie care a fost vreodata in WWE. A pozat de 2 ori in Playboy si a fost in wrestling (in WCW si in WWE) timp de 9 ani!

3. Lita - Amy Dumas a avut una dintre cele mai interesante si intense cariere din WWE. A fost cea mai iubita femeie din wrestling cand era alaturi de fratii Hardy, pentru ca apoi sa fie cea mai detestata cand umbla cu Edge! A jucat in ultimul episod al serialului Dark Angel cu Jessica Alba!

2. Maryse - A castigat pentru prima data Centura Divelor in mai putin de 1 an de la debut! A mai castigat apoi inca o data centura, fiind una dintre cele mai importante femei din WWE in acest moment. Maryse este insa pe locul 2 in acest top pentru ca fanii o aplauda si o apreciaza in ciuda faptului ca e aroganta si recurge foarte des la 'scurtaturi' pentru a-si indeplini telul. Iar motivul pentru care e aplaudata e pentru ca e pur si simplu superba!

1. Trish Stratus - Diva Deceniului, de 7 ori Campioana a Femeilor, Campioana Hardcore, Trish Stratus este femeia care a avut cel mai mare impact in wrestling. Duelurile cu Lita si Mickie James si Chris Jericho, meciurile de 5 stele pe care le avea la fiecare show, toate ii aduc primul loc in clasament.

Cum ar arata acest top 10 pentru tine?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu