marime text:

HAOS in debutul anului! Intreg vestiarul nu i-a putut despartii pe Kane si Edge! Vezi VIDEO

Kane n-a putut fi oprit de nimeni si nimic in tentativa de a pune mana pe Edge, cel care a provocat ranirea foarte grava a tatalui lui Kane. Tot vestiarul a incercat sa se puna intre ei, insa degeaba! Vezi haosul si care a fost anuntul-bomba al Managerului General din Smackdown!

Edge vs Rey Mysterio vs Alberto del Rio vs Kane pentru Centura Mondiala la Categoria Grea intr-un meci cu scari, mese si scaune! Acesta este meciul facut oficial de Teddy Long pentru SMS, eveniment care va fi in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro joi seara de la ora 22!

Aseara la Smackdown, Campionul Mondial, Kane, a fost inlocuit de Campionul WWE, Miz, in toata aceasta ecuatie. Rey si Edge s-au luptat intr-un meci la echipe impotriva lui Del Rio si Miz. Joi insa, fiecare va fi pe cont propriu!

Cand meciul de la Smackdown parea sa se apropie de o victorie a lui Edge si Rey Mysterio, a aparut 'Marele Monstru Rosu', care s-a dus direct catre omul care provocase accidentul lui Paul Bearer de saptamana trecuta. Edge nu s-a retras ci l-a atacat la randul lui pe Kane. Iadul a izbucnit si intreg vestiarul a incercat sa ii desparta. Cei doi insa au reusit sa se descotoroseasca de acestia iar Edge a fost cel care a dat lovitura decisiva, o sulita devastatoare!

Nimic nu ii va mai putea opri insa joi seara la SMS in meciul in care scarile, mesele si scaunele sunt incurajate! Edge are sansa sa devina pentru a 10-a oara Campion Mondial insa, la starea in care se afla Kane, ar trebui sa fie fericit daca va pleca de la SMS intreg!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu