marime text:

HAOS la cel de-al 600-lea episod din Smackdown - 11 manevre DEVASTATOARE in 55 de secunde! VIDEO

Cei 12 oameni care vor trece prin Iad ca sa ajunga in Main Event la Wrestlemania au facut show in cadrul celui de-al 600-lea episod din Smackdown. 6 oameni din Raw si 6 oameni din Smackdown, amestecati in 2 echipe, s-au duelat. Vezi cum au provocat haos

Exceptandu-l pe Miz si pe Alberto del Rio, meciul de la episodul 600 din Smackdown a avut toata crema WWE-ului. John Cena, Randy Orton, Edge, John Morrison, Rey Mysterio si R-Truth au avut o confruntare epica impotriva echipei formate din CM Punk, Sheamus, Kane, Drew McIntyre, Dolph Ziggler si Wade Barrett.
Edge a reusit pe finalul meciului sa puna mana pe cel care i-a facut viata un calvar in ultimele luni, Dolph Ziggler, si se pregatea sa ii dea un Spear de zile mari. A intervenit insa Sheamus si iadul s-a dezlantuit! Brogue Kick, Flying Chuck, Chokeslam, Atittude Adjustment, GTS, RKO, Future Shock DDT, What's Up, Spinnig Side Slam, un dublu 619 si apoi un Spear al lui Edge care a terminat astfel un meci demn de al 600-lea episod din Smackdown! Din pacate pentru Edge, sarbatoarea nu a tinut prea mult, el fiind imediat dupa meci concediat de Vickie Guerrero. Lucrurile insa au fost intoarse de Teddy Long, cel care l-a reangajat si i-a dat sansa de a-si recastiga titlul mondial iar Edge a profitat cu varf si indesat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu