marime text:

HAOS NEMAIVAZUT in wrestling! Politia a venit si i-a arestat pe HULIGANII Miz si R-Truth dupa ce au distrus Superstaruri si arbitri! VIDEO

La sfarsitul ultimului meci de la Hell in a Cell s-a dezlantuit iadul cu adevarat! Cele 3 Superstaruri care s-au batut pentru titlu au fost atacate, la fel si oficialii si cameramanii! Cei doi huligani au fost arestati de politie, nu inainte sa o incaseze de la HHH!

Alberto del Rio nu a putut sa se bucure nicio clipa de castigarea Centurii WWE. Cum s-a terminat meciul, cusca s-a ridicat si John Cena a reusit sa intre si sa il atace pe omul care i-a luat titlul. Nici el nu a apucat sa se razbune. Doi oameni cu glugi pe cap au atacat pe toata lumea cu bate de baseball! Glugile au cazut iar fanii au putut sa vada ca cei doi erau R-Truth si Miz!

Usa de la cusca era inchisa, cheia aruncata undeva sub ring. Nimeni nu a reusit sa intre pana cand nu a fost adus un cleste si a fost rupt lantul. Pana atunci insa R-Truth si Miz i-au batut mar pe arbitri Scott Armstrong si Mike Chioda, pe CM Punk, Alberto del Rio si John Cena, si pe cei doi camerani care filmasera meciul din interiorul custii.

Politia a intrat si le-a pus catusele celor doi si i-a dus la sectie - nu inainte ca Triple H sa-si faca dreptate singur si sa-i faca KO!

Urmarea haosului de la Hell in a Cell este in aceasta seara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu