marime text:

HORROR: A batut cu bestialitate un om invalid! Vezi imagini socante!

Unul dintre cele mai violente meciuri din istoria wrestlingului i-a avut protagonisti pe Brock Lesnar, actualul Campion din UFC, si Zach Gowen, un pusti care nu are un picior! Vezi un moment socant al wrestlingului!

Cartile despre wrestling au mult succes atat in Anglia si America, cat si in Japonia. Ultima carte despre acest sport povesteste cele mai ciudate 101 meciuri din istoria wrestlingului!

Prima poveste este despre starul din wrestling care are doar un picior, Zach Gowen. Acesta dezvaluie cum a fost sa fie in acelasi ring cu viitorul Campion din UFC, Brock Lesnar.

Detroit, Michigan, August 2003

Cand wrestlerul slabut si invalid, Zach Gowen, s-a luptat in orasul natal cu Brock Lesnar, rezultatul nu putea fii decat unul singur. Gowen a suferit atunci una dintre cele mai convingatoare batai primite in wrestlingul modern!

Piciorul lui fusese amputat pe cand avea numai 8 ani, din cauza cancerului, acesta putand deveni fatal daca s-ar fi extins. Lipsa unui picior nu l-a oprit insa pe Gowen sa-si indeplineasca visul si sa ajunga wrestler profesionist! Totusi, perioada din WWE a fost o surpriza enorma.

"Intr-o saptamana am ajuns de la caratul legumelor din piata la televizor cu Vince McMahon, Hulk Hogan si Roddy Piper" povesteste el. Lesnar era pe atunci la apogeul carierei din wrestling, el fiind insa un bataus si tiran. "Totul a fost ca intr-un joc pe calculator" spune Gowen.

Pana sa inceapa meciul, Lesnar a iesit din ring si s-a dus sa faca misto de mama lui Gowen, care privea meciul in primul rand. Gowen, vrand sa surprinda, a sarit peste corzi pentru ca apoi sa il loveasca pe Lesnar cu proteza pe care o poarta in afara ringului. A fost ultima miscare ofensiva pe care avea sa o faca pustiul in acel meci. Pe atunci Gowen avea 20 de ani.

Lesnar a fost descalificat destul de repede dupa ce a folosit un scaun ilegall, dar asaltul a continuat. Lesnar l-a aruncat pe Gowen cu piciorul bun in stalpul ringului. De doua ori. Gowen a sfarsit luat pe targa de doctori.

"Totusi s-a intamplat si ceva memorabil in acel meci pentru mine. Cand am sarit peste corzi, am sarit prea inalt si, in drumul spre pamant, soldul meu drept l-a lovit in falca. L-am lasat inconstient pentru o secunda. Nu stiu daca sunt singura persoana care l-a facut KO vreodata, fie dintr-un accident sau intentionat, dar pot spune ca l-am facut knock out pe Brock Lesnar, Campionul Mondial din UFC!"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu