marime text:

IMPOSIBILUL a avut loc! CM Punk a plecat din companie cu titlul WWE! John Cena, aproape CONCEDIAT! Vezi meciul anului 2011! VIDEO

Situatia la care nimeni nu vroia sa se gandeasca a devenit realitate. CM Punk, in ultima zi de contract cu WWE-ul, a castigat Centura WWE. Asta in ciuda faptului ca John Cena, Vince McMahon si Alberto del Rio au incercat sa-l opreasca! Vezi tot meciul

CM Punk a castigat in fata faniilor din orasul sau natal, Chicago, primul sau titlu WWE din cariera! Culmea, este si ultimul! Asta pentru ca lui Punk i-a expirat contractul cu WWE-ul si a decis sa nu resemneze unul nou!

Punk l-a invins pe Cena la Money in the Bank dupa ce fostul Campion WWE nu l-a lasat pe Vince McMahon si pe vicepresedintele companiei, John Laurinaitis, sa opreasca meciul in stilul "Montreal screwjob". La revenirea in ring, Cena a fost surprins cu un Go To Sleep si Punk a devenit Campion! Punk insa nu avea cum sa piarda acel meci - deja reusise sa iasa de 2 ori din Attitude Adjustment!

Seara perfecta a continuat pentru Punk, acesta reusind sa scape si de Alberto del Rio, chemat de Vince McMahon sa incaseze valiza Money in the Bank si sa pastreze astfel titlul in WWE. Punk insa a plasat o lovitura de picior direct in tampla lui Del Rio si apoi a fugit cu Centura printre fanii care il felicitau!

Astfel, intreaga industrie se schimba dupa acest meci. Punk a plecat din WWE cu titlul iar Cena ar putea sa fie concediat de catre Vince McMahon, cel care ii spusese ca va face asta daca Punk pleaca din Chicago cu titlul.

Ce va urma dupa acest meci epic despre care multi spun deja ca a fost peste Triple H vs Undertaker de la Wrestlemania 27 si ca va primi titlul de "meciul anului", aflati diseara de la ora 23 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Melodii: Second Chance" cantata Shinedown si "Follow" cantata de Breaking Benjamin

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu