marime text:

IMPOSIBILUL va deveni REALITATE! The Rock vs John Cena, meciul secolului, va avea loc! VIDEO

In orice sport, marele vis al fanilor este un duel al celor mai buni din generatii diferite. In WWE, acest duel va avea loc! Cel mai popular om din Attitude Era, The Rock, se va infrunta cu cel mai tare om de acum, John Cena. Vezi cum s-au inteles cei doi

Wrestlemania 28, pe 1 Aprilie 2012 in Miami, Florida. Acela va fi momentul in care visul ce parea imposibil se va indeplini. The Rock, cel care va avea fanii de partea lui fiind nascut in Miami, se va infrunta cu John Cena! Meciul secolului va fi peste 345 de zile! Pentru prima data in istoria wrestlingului, Main Eventul de la Wrestlemania este cunoscut cu un an inainte de eveniment.

John Cena a fost cel care a facut la Raw provocarea pentru un meci dupa ce a fost costat la Wrestlemania 27 Centura WWE. The Rock a acceptat insa un asemenea meci nu poate avea loc decat la Wrestlemania.

Dupa ce au facut oficial acel meci, Cena si The Rock au fost atacati de catre cei din Nucleu care au vrut sa dea cea mai mare lovitura din cariera. Au sfarsit insa batuti mar de Cena si Rocky, cei doi vrand sa-i demonstreze celuilalt cat de tari sunt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu