marime text:

Justin Bieber, SANSE MARI sa cante la Wrestlemania 27! Crezi ca e idee buna?

Unul dintre cei mai in voga artisti pop din lume, pustiu de doar 16 ani, Justin Bieber, ar putea sa fie una dintre vedetele care vor aparea la Wrestlemania 27 - mai mult, Bierber ar putea sa cante! Afla cum mai decurg negocierile dintre WWE si tabara lui Bieber


	Justin Bieber, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">SANSE MARI</span> sa cante la Wrestlemania 27! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Crezi ca e idee buna?</span>

Omul cu o baza imensa de fani dar si cu multi care il detesta ar putea sa cante pe "Cea mai mare scena dintre toate"! Multi fani vor detesta ideea, insa poate mai multi vor fi fericiti!
Conform examiner.com, tabara lui Bieber a facut presiuni ca starul pop sa cante la Wrestlemania XXVII.

Glamorousones.com dezvaluie urmatoarele:
"Oamenii lui Justin Bieber sunt in negocieri avansate cu World Wrestling Entertainment pentru o participare la cel mai mare eveniment din an, WrestleMania XXVII. Surse spun ca acestea exista de cateva luni dar o intelegere este foarte aproape. Ni s-a spus ca va canta la eveniment."

De-a lungul timpului, WrestleMania a avut parte de celebritati precum Donald Trump, Muhammad Ali, Kid Rock, Pamela Anderson,  Mickey Rourke sau Jenny McCarthy, iar formatii ca Motorhead si Limp Bizkit au cantat si au facut show pentru fani.

Sondaj
Ai vrea sa il vezi pe Justin Bieber cantand la Wrestlemania 27? (5823 voturi)
 
Da, ar fi bestial!
33.42%
1946 voturi
 
Nu, nu are ce cauta!
66.58%
3877 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu