marime text:

Kelly Kelly a dat lovitura! E pe coperta uneia dintre cele mai celebre reviste din lume!

Fosta Campioana a Divelor, Kelly Kelly, a reusit o performanta importanta! Daca anul asta a intrat pentru prima data in TOP 100 al celor mai frumoase femei din lume, acum a ajuns pe coperta revistei Maxim.


	Kelly Kelly <span style="color:#f00;">a dat lovitura</span>! E pe coperta uneia dintre cele mai celebre reviste din lume!

Kelly Kelly este pe coperta revistei Maxim in luna Decembrie! Fosta Campioana a Divelor a acordat si un interviu in care a facut multe dezvaluiri! Diva a debutat in WWE facand striptease in fata fanilor! Cum au reactionat parintii ei?

"Ar fi trebuit sa le vezi mesajele! Erau ceva de genul <credeam ca vei lupta!> Insa am intrat in ring dupa o luna si acum sunt cei mai mari fani ai mei. Bunica mea de 80 de ani are mereu un banner pe care scrie <I love Kelly> atunci cand luptam in orasul meu(Jacksonville, Florida)"

Fiind o femeie atat de atragatoare, Kelly Kelly nu putea sa nu aiba momente amuzante cu fanii! "WWE-ul are niste fani hardcore! Am avut oameni care m-au rugat sa dau autografe pe copii si am fost ceruta in casatorie la show-uri live de televiziune".

Daca acum cateva luni exista zvonul ca ar fi intr-o relatie cu un wrestler, Kelly Kelly spune ca nu mai este cazul: "Am fost impreuna cu un wrestler dar este chiar un aer proaspat sa fiu cu cineva din afara industriei"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu