marime text:

LEGENDA din box, Mike Tyson, intra intr-un nou Hall of Fame in fata a 20.000 de oameni: "Cel mai mult m-am distrat in ringul de wrestling!" Imagini exclusive de la Miami

Mike Tyson a reusit sa-i supere pe fanii boxului "Nu m-am simtit nicaieri la fel de bine ca la wrestling". Fostul campion al greilor e invitat special la Wrestlemania.

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Mike Tyson n-a impartit pumni doar la box. A facut scandal si in wrestling.
Acum 15 ani era arbitru la wrestling si l-a facut knock out pe campionul de atunci! Tyson va intra anul acesta in hall of fame-ul wwe, in fata a 20 de mii de oameni la Miami.

MIHAI BRASOVEANU: "Alti 80.000 de oameni urmeaza sa fei pe stadionul unde va avea loc Wrestlemania , super evenimentul de pe Voyo.ro"

Show-ul care e pentru americani ca o finala de Champions League incepe duminica de la ora 2 noaptea exclusiv in Romania pe Voyo.ro. Poti comanda Wrestlemania chiar ACUM! Intra aici Evenimentul costa 3 euro si nu este nevoie sa iti faci abonament. Trebuie doar sa iti faci cont, sa il incarci si sa cumperi show-ul!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu