marime text:

Wrestlemania 28 e pe Voyo! Vezi cele mai tari momente de la lupta dintre John Cena vs The Rock si care e cardul galei:


	<span style="color:#f00;">Wrestlemania 28 e pe Voyo! </span>Vezi cele mai tari momente de la lupta dintre John Cena vs The Rock si care e cardul galei:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Iata cardul de la Wrestlemania 28:

Randy Orton vs Kane
Kelly Kelly & Maria Menounous vs Beth Phoenix & Eve Torres
Cody Rhodes vs Big Show - Meci pentru titlul intercontinental
Echipa lui John Laurinaitis vs Echipa lui Teddy Long - castigatorul va fi managerul general permanent din Raw si Smackdown *
Danie Bryan vs Sheamus - meci pentru titlul mondial
Undertaker vs Triple H, Shawn Michaels arbitru special - Meci de tipul Hell in a Cell
CM Punk vs Chris Jericho - Meci pentru titlul WWE
The Rock vs John Cena

*Meci 6 la 6 - Santino Marella, Kofi Kingston, R-Truth, Khali, Booker T si Zack Ryder vs David Otunga, The Miz, Dolph Ziggler, Jack Swagger, Drew McIntyre si Mark Henry.

Poti vedea si in urmatoarea saptamana Wrestlemania 28 live pe Voyo.ro! CLICK AICI!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuBit.Do/RoLoL@yahoo.com (2015-07-05 00:51:13)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Http:///Bit.Do/RoLoL | | | Pregateste-te pentru un joc online competitiv si alert care iti va pune la incercare indemanarea si inteligenta. Devino un Invocator puternic si cheama eroi temerari care sa lupte in numele tau pe Campiile Dreptatii. Alege dintre peste 120 de eroi exclusivi si arata-ti forta in luptele 5v5, 3v3, ARAM, Dominion, Clasament etc, in tr-o lume unica si stilizata. Http:///Bit.Do/RoLoL Fii gata sa te bucuri de cele mai atragatoare elemente din jocurile cu sesiuni, combinate cu elementele de esenta ale MMORPG-urilor. Http:///Bit.Do/InstallLoL | | | Joaca gratuit chiar AICI: Http:///Bit.Do/RoLoL raspunde »
Bit.Do/OT2@yahoo.com (2014-09-23 04:08:09)
Http:///Bit.Do/OT3 | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Http:///Bit.Do/OT2 (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Http:///Bit.Do/OT3 raspunde »
ManagerDeFootball (2013-07-08 01:06:30)
Http:///SmartUrl.it/RoML Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http:///SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http:///SmartUrl.it/RoML (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Http:///SmartUrl.it/RoML raspunde »
Super (2013-03-10 14:24:49)
Iubesc wreslingu !Cel mai tare superstar din wrestling este JOHN CENA. raspunde »
andrei (2013-01-21 16:10:29)
jocuri cu john cena raspunde »
adi (2012-09-07 15:25:04)
mesajul tau raspunde »
cornel soaita (2012-05-21 01:07:53)
iubesc rezkingu raspunde »
ww.TinyUrl.com/ManagerFootball (2012-04-14 20:09:29)
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici ww.TinyUrl.com/ManagerFootball Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! ww.TinyUrl.com/ManagerFootball ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ WW.REDIR.EC/TANK - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Ww.Redir.Ec/Tank raspunde »
fgfgfg (2012-04-13 19:42:59)
In momentul asta mai exista o singura intrebare: Cine e cel mai bun din istorie? Shawn Michaels sau Taker? Personal cred ca Shawn, deoarece singurul argument al lui Undertaker este recordul de la WM. De ce nu se va compara niciodata Cena cu Undertaker, Shawn, Hulk Hogan, Stone Cold, Bret Hart sau The Rock? Este foarte simplu, pt ca fata de Cena toti cei enumerati au fost niste entertaineri formidabili, care au avut o comunicare cu publicul fabuloasa, care au transmis emotii intr-un mod incredibil si ,bineinteles, pt ca au avut acel ceva care i-au facut diferiti de restul wrestlerilor, acest ceva pe care Cena nu il are.. raspunde »
alllleeexxx (2012-04-13 19:37:15)
Dupa aceasta Wrestlemania toti fanii wrestlingului au un mare regret: s-a incheiat o era, cea mai buna era din istoria WWE, si aici ma refer la perioada 1996-2012. Acesti 3 wrestleri fabulosi, Shawn Michaels, Triple H si Undertaker au oferit inca o reprezentatie superba. Probabil ca nu ii vom mai vedea pe Triple H si pe Undertaker decat ocazional si probabil ca la Wrestlemania 29 vor fi introdusi in Hall of Fame. Cum spuneam, o era s-a incheiat, pentru ca 4 din cei 5 wrestleri reprezentati ai acestei perioade si-au incheiat cariera(Undertaker,Shawn Michaels, Triple H si Stone Cold), iar al 5-lea(The Rock) probabil ca nu va sta mult, iar reintoarcerea lui in WWE probabil a fost doar lupta dintre ele si John Cena. Sunt dezamagit pt. ca WWE nu va mai fi niciodata asa, cel putin inca 10 ani de acum, deoarece Cena si Orton nu se vor putea compara niciodata cu cele 5 legende reamintite mai sus raspunde »