marime text:

Mai tari ca Pamela Anderson - divele din wrestling vor in Baywatch!

Vince McMahon i-a obisnuit pe fanii wrestlingului cu invitati speciali cu nume - saptamana asta merge si mai departe! David Hasselhoff, starul din Baywatch si Knight Rider, decide pentru o seara tot ce misca la Raw! Si ce meciuri a aranjat - intra sa vezi ce iti pregateste Hasselhoff in aceasta seara la Raw!

Mai tari ca Pamela Anderson - divele din wrestling vor in Baywatch!

Lupta titanilor este in aceasta seara de la ora 21 la Raw - cei doi pretendenti la centurile mondiale, Randy Orton si Batista se lupta intr-un clasic al WWE-ului. Fosti parteneri in Evolution, cei doi s-au luptat luni intregi in 2008 si 2009 pentru Centura WWE.

Superba Eve Torres a castigat la precedentul Raw o sansa la Centura Divelor, detinuta de Maryse. Va reusi Eve sa castige centura la prima sa sansa?

Campionii la Echipe au reusit sa castige la precedentul Raw doua meciuri. Nu conteaza ca Batista si Otunga l-au pacalit pe Cena, pentru ShowMiz cele doua victorii ii fac cei mai buni din lume. Ce va spune Bret 'The Hitman' Hart despre asta?

Saptamana trecuta, Sheamus l-a distrus pe Kofi Kingston - ghanezul vrea razbunare pe irlandezul alb ca branza care se va lupta la Extreme Rules intr-un meci de 5 stele cu Triple H.

John Cena cauta sa se razbune pe bobocul David Otunga pentru teapa pe care i-a dat-o pustiul. Otunga are insa un as in maneca - va reusi Cena sa il invete o lectie foarte importanta pe Otunga?

David Hasselhoff isi face de cap in aceasta seara de la ora 21 pe Sport.ro si www.wrestlingfan.ro - organizeaza un meci intre dive imbracate in costum de salvamar! Surorile Bella se vor lupta cu echipa formata din Kelly Kelly si Gail Kim si cea formata de Rosa Mendes si Jillian.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu