marime text:

MINUNILE exista! Cum a supravietuit Campionul Mondial impotriva unui om care are 110kg si 35cm in plus! VIDEO!

Daniel Bryan a reusit sa supravietuiasca unei misiuni imposibile! Campionul Mondial si-a aparat pentru prima data titlul iar adversar a fost Big Show! In ciuda unui final controversat, Daniel Bryan a reusit sa termine seara fiind in continuare campion!


	<span style="color:#f00;">MINUNILE</span> exista! Cum a supravietuit Campionul Mondial impotriva unui om care are 110kg si 35cm in plus! <span style="color:#f00;">VIDEO!</span>

Daniel Bryan a devenit Campion Mondial la TLC dupa ce a incasat valizat Money in the Bank pe Big Show si l-a facut pe acesta sa intre in istorie cu cea mai scurta domnie cu titlul mondial!

La Smackdown, Big Show a avut sansa sa se razbune si sa ia titlul mondial de la Bryan. Iar meciul parea castigat inca dinainte sa inceapa! Asta pentru ca Bryan, la 1.78m si 95kg, nici nu se poate compara din punct de vedere fizic cu colosul care e Big Show(2,13m si 205kg). In ciuda acestor diferente uriase, Bryan s-a luptat cat a putut cu Big Show! Iar pe final, acest lucru tot nu parea sa fie suficient!

Dupa ce Big Show a iesit din LeBell Lock si a incercat sa dea lovitura de KO, Bryan s-a dus spre Mark Henry, cel care a privit meciul de la masa comentatorilor. Henry l-a imbrancit imediat si a provocat descalificarea lui Big Show! Astfel, Bryan a ramas cu titlul insa e inconjurat de controverse - multi fani spun ca l-a provocat intentionat pe Mark Henry, fiind singurul mod prin care isi putea pastra titlul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu