marime text:

Modificari IMENSE in programul din 2012! WWE-ul renunta la cel mai tare PPV din 2011, programul e dat peste cap! Schimbarea care va face fanii fericiti:

WWE-ul a decis sa renunte din 2012 la evenimentul Money in the Bank care avea loc in vara! Chiar daca vestea nu va incanta fanii wrestlingului, motivarea o va face! Anul trecut, Money in the Bank a fost cel mai spectaculos PPV! Vezi tot programul din 2012!


	Modificari <span style="color:#f00;">IMENSE </span>in programul din 2012! WWE-ul renunta la <span style="color:#f00;">cel mai tare PPV din 2011</span>, programul e dat peste cap! Schimbarea care va face fanii fericiti:

WWE-ul a renuntat la PPV-ul Money in the Bank, cel programat pentru luna Iulie! Motivul este unul simplu - meciul Money in the Bank se va intoarce din 2012 la Wrestlemania!

In loc de Money in the Bank, ultimul PPV inainte de marele Summerslam va fi TLC, cel care era pana acum in luna Decembrie. In ultima luna a anului va avea loc Vengeance!

Dupa o pauza de 1 an, Fatal 4 Way se va intoarce, luandu-i locul lui Capitol Punishment.

Totusi, calendarul nu este definitivat iar in urmatoarea luna ar putea sa apara noi modificari. Iata care este ordinea PPV-urilor pentru 2012:
Royal Rumble
Elimination Chamber
WrestleMania XXVIII
Extreme Rules
Over The Limit
Fatal 4 Way
TLC
SummerSlam
Night of Champions
Hell in a Cell
Survivor Series
Vengeance

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu