marime text:

MOTIVUL pentru care The Rock L-A DISTRUS pe John Cena la revenirea in ringul de wrestling!

The Rock s-a intors la Raw si a facut-o in stilul lui caracteristic - provocand controverse si electrizand publicul. A vorbit fanilor peste 20 de minute insa ironiile la adresa lui Cena au fost cele care au starnit cele mai multe discutii! Vezi care a fost motivul pentru care Rocky l-a atacat pe Cena!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">MOTIVUL</span> pentru care The Rock <span style="color: rgb(255, 0, 0);">L-A DISTRUS </span>pe John Cena la revenirea in ringul de wrestling!

The Rock a spus la revenirea in Raw ca John Cena a aruncat cu noroi in el public iar acest lucru este adevarat. Superstarul de a 3-a generatie se refera la un interviu al lui John Cena din The Sun in care il ataca dur pe The Rock pentru ca acesta nu a revenit in wrestling, el avand ultimul lui meci de wrestling pe cand avea doar 31 de ani. Iata ce a spus Cena despre The Rock acum 3 ani:

"Este un tip de treaba, o persoana fantastica. Ceea ce ma irita tare iar asta e Calcaiul lui Achile pentru mine, este ca am vrut sa fac asta toata viata mea. Rock intra in aceasta categorie. La un moment dat iubea wrestlingul si vroia sa faca asta toata viata.
Asa ca explica-mi de ce nu a venit la show-ul in care s-au implinit 15 ani de Raw sau de ce nu apare o data la Wrestlemania. As vrea sa apara o data, sa salute pe toata lumea si sa plece. Sa ridice spranceana o data si sa fuga din oras.
Mai simplu spus e pentru ca el vrea sa devina actor si nu este nimic gresit la asta, ca si-a gasit o alta pasiune. E bun la actorie. Filmele lui produc bani.
Asocierea cu divertismentul sportiv nu il ajuta in cariera. Inteleg asta. Doar nu te **** la cap spunandu-mi ca iubesti asta.
Asta e lucrul care ma scoate din sarite.
Baza noastra de fani are multa admiratie pentru el, trebuie sa respecte asta. Nu intoarce insa deloc respectul."

Tot in The Sun, The Rock a dat un raspuns care insa nu incheiat nimic: "Perspectiva lui John Cena mi se pare interesanta. Chiar amuzanta. Nu vreau sa spun decat ca ii doresc mult noroc si tot binele in tot ceea ce va face."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu