marime text:

NEBUNIE la Smackdown! 14 manevre de final in 120 de secunde! Vezi un SUPER-VIDEO

Show-ul albastru pare de neoprit! Dupa ce i-au distrus la Raw intr-un Battle Royal, luptatorii din Smackdown au castigat 4 meciuri din 4 si aseara! Mai mult, la finalul ultimul dintre ele, fiecare dintre cei 14 superstaruri a incercat sa castige avantajul psihologic pentru show-ul lui! Vezi nebuni de la Smack

Discipolul lui Miz, Alex Riley, a fost cel care ar fi trebuit sa egaleze macar din punct de vedere numeric avantajul pe care il avea echipa Smackdown-ului asupra echipei Raw-ului (R-Truth nu are voie sa intre in Canada din cauza unei probleme din trecut). Riley a fost insa primul care a simtit pe pielea lui o manevra de final la Raw!
Intr-o succesiune extrem de rapida am vazut de 2 ori lovitura de picior a lui Sheamus, Brogue Kick, Spearul lui Edge, GTS-ul lui CM Punk, Trouble in Paradise a lui Kofi, Skull Crushing Finale a lui Miz, Chokeslam-ul lui Big Show, Book of Ezekiel a lui Big Zeke, 619-ul lui Rey Mysterio, Ankle Lock si Gutwrench Powerbomb-ul lui Jack Swagger, un DDT incredibil al lui John Morrison si Burning Hammer-ul lui Tyler Reks!
La final, cei care au ramas in picioare au fost iar cei din Smackdown! La fel ca la Raw, cand Edge a castigat pentru Smackdown acel Battle Royal, acum Superstarul Necenzurat a reusit sa puna bomboana pe coliva Raw-ului!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu