marime text:

NEBUNIE TOTALA la Raw intr-o seara ISTORICA! John Cena e din nou Campion si a dat nas in nas cu CM Punk! VIDEO

Seara ISTORICA in WWE a inceput fara niciun campion, a continuat cu Rey Mysterio devenit pentru prima data detinatorul centurii supreme, si s-a terminat cu Rey pierzand titlul in fata lui Cena! Iar noul Campion WWE a dat apoi de vechiul! Vezi toate fazele

Finala turneului cu 8 oameni care stabilea noul Campion WWE a deschis Raw-ul si i-a adus primul titlu WWE din cariera lui Rey Mysterio! Acesta a fost aproape sa o piarda imediat, Alberto del Rio avand insa a doua tentativa esuata de a incasa valiza Money in the Bank!

Rey a fost felicitat de majoritatea celor din vestiar si chiar si de John Cena! Pana la urma mexicanul a acceptat sa isi apere centura chiar in aceeasi seara in fata lui Cena, acesta neprind sansa revansei dupa ce a pierdut titlul in fata lui CM Punk.

Asa ca am avut pentru prima oara doua meciuri anuntate pentru prima data in istoria Raw-ului! Cena a reusit sa il bata pe Rey Mysterio dupa un AA si sa devina pentru a 11-a oara in cariera Campion WWE! Nu a apucat insa sa se bucure de succes pentru ca in boxe s-a auzit o melodie pe care nu o stia! S-a dovedit a fi cea pe care CM Punk o folosea si in Ring of Honor, Cult of Personality, iar cel despre care multi spun ca este adevaratul Campion WWE s-a intors in companie!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu