marime text:

Noua senzatie din muzica POP, Justin Bieber, ar putea sa cante la Wrestlemania 27! Vezi care sunt sansele

Tanarul de doar 16 ani, Justin Bieber, vedeta nascuta in Canada care se afla deja la al 2-lea album, ar putea sa cante imnul Americii la Wrestlemania 27, cel mai tare PPV din wrestling!


	Noua senzatie din muzica POP, Justin Bieber, ar putea sa cante la Wrestlemania 27! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi care sunt sansele</span>

Site-ul HollywoodLife.com a fost cel care a raspandit vestea privind negocierile dintre pustiul-minune si WWE:

Daca stelele se aliniaza cum trebuie, Justin Bieber ar putea sa cante ‘America The Beautiful’ la WrestleMania 27 pe 3 Aprilie 2011 in Atlanta…ceea ce l-ar face sa intre intr-o galerie selecta alaturi de staruri precum Aretha Franklin si Ray Charles!

Justin Bieber poate ca nu isi va pune pe el echipament din spandex specific luptatorilor si nu va intra in ring cu Randy Orton, The Miz sau John Cena, dar starul de 16 ani ar putea fi prezent la Super Bowl-ul anul din wrestling - Wrestlemania, care va avea cea de-a 27 editie in Georgia Dome din Atlanta.

O sursa a dezvaluit site-ului HollywoodLife.com ca WWE-ul incearca sa finalizeze negocierile cu Bieber:

“Este perfect! Sa il pui pe Justin sa cante in fata a mai bine de 70.000 de oameni este incredibil! E perfect. Mai este de lucru pana sa fie oficial dar ar fi foarte frumos."


WWE-ul a mai avut invitati celebrii la Wrestlemania, nume precum Snoop Dogg, Kim Kardashian, Mike Tyson, Floyd Mayweather si multi altii! Ti-ar placea sa cante Justin Bieber la Wrestlemania 27?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu