marime text:

OMUL-RECORD! Edge este NOUL Campion Mondial pentru a 10-a oara! Vezi VIDEO

'Superstarul Necenzurat' Edge si-a realizat scopul! Avand un procentaj de 66% in meciurile cu scari, mese si scaune, Edge era mare favorit avand in vedere ca lupta pentru a 7-a oara intr-un astfel de meci! Si nu a dezamagit! Vezi cum a castigat titlul, si cum Del Rio a cazut de pe o scara printr-o masa!

Edge a reusit sa dea lovitura! A castigat cel de-al 10-lea titlu major din cariera, devenind al doilea wrestler activ din WWE dupa Triple H care ajunge la 2 cifre in dreptul titlurilor. La un alt capitol, Edge l-a depasit pe 'Regele Regilor' - Edge a devenit pentru a 6-a oara Campion Mondial la Categoria Grea, in timp ce HHH a ramas la cifra 5!
Meciul pe care l-a facut celebru nu l-a dezamagit nici de aceasta data pe Edge - scarile, mesele si scaunele au fost pozitionate perfect iar daca Alberto del Rio a cazut de pe cea mai inalta scara printr-o masa, Rey Mysterio a suferit un Tombstone iar Kane a fost aruncat de un Spear printr-o alta masa, Edge a fost singurul care nu a incasat manevre devastatoare si a fost ultimul om ramas in picioare! (vezi mai sus prima parte si mai jos pe cea de-a doua)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu