marime text:

Randy Orton: "Ea s-a culcat cu peste 10 wrestleri!" / Kelly: "Idiotenia se ignora!" Vezi cum si-a cerut scuze Campionul Mondial

Randy Orton a scapat multe informatii la o emisiune radio. Nu numai ca a dezvaluit ca frumoasa Kelly Kelly are o relatie cu Dolph Ziggler, dar a si spus mai in gluma, mai in serios, ca blonda are o duzina de wrestleri in palmares! Apoi, "Vipera" si-a cerut scuze.


	Randy Orton: "Ea s-a culcat cu peste 10 wrestleri!" / Kelly: "Idiotenia se ignora!" Vezi cum si-a cerut scuze Campionul Mondial

In timpul unei emisiuni radio, Orton a spus pe un ton glumet ca frumoasa Kelly Kelly sare din floare-n floare si ca a avut relatii cu mai bine de 10 Superstaruri de top din WWE.

Kelly Kelly a raspuns pe Twitter la ceea ce a spus Orton: "Cea mai buna metoda sa lupti impotriva stupiditatii este sa o ignori." Realizand ca gluma s-a ingrosat, Orton si-a cerut scuze pe Twitter.

“Ieri am fost prea prins intr-o emisiune live la radio si am vorbit lucruri despre viata personala a lui Kelly Kelly.

II datorez lui Kelly niste scuze. Faptul ca a avut relatii cu niste tipi nu o transforma intr-o persoana rea si nu este nici treaba mea, nici a altora. Am fost prins intr-o emisiune live. A fost ceva gresit din partea mea.

Kelly, sper ca intr-o zi sa ma poti ierta. Inteleg insa daca asta nu se va intampla. Va rog pe toti, criticati-ma cat vreti, dar va rog sa renuntati la subiect din respect pentru Barb.”

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu