marime text:

Rey Mysterio vorbeste in premiera despre inlocuitorul sau, Sin Cara, si despre RETRAGERE! Citeste ce dezvaluiri face

Cel mai iubit wrestler mexican, Rey Mysterio, are concurenta din ce in ce mai mare! Dupa Alberto del Rio, cel care a castigat Royal Rumble la mai putin de 1 an de la debut, in WWE vine Sin Cara, un wrestler la fel de popular in Mexic ca Rey! Vezi ce a spus Mysterio despre aceasta venire


	Rey Mysterio vorbeste in premiera despre inlocuitorul sau, Sin Cara, si despre <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RETRAGERE</span>! Citeste ce dezvaluiri face

"Cred ca este clar ca toti cei care au suficienta calitate pentru a fi in WWE primesc aceasta oportunitate" a spus Mysterio pentru site-ul fanhouse.com. "Daca ai talent, daca ai dorinta de a deveni un Superstar, vino si usile iti vor fi deschide si daca poti face fata vei fi un star de top. Chiar daca nu il plac prea tare, Alberto (Del Rio) este o dovada mare.
Cand am venit eu in Statele Unite, practic am luat-o pe calea celor din familia Guerrero sau Jericho, ei trecand prin ECW, WCW si WWE. Era oarecum un mic tren pe care il luam impreuna. Este un sentiment placut ca usile sunt deschise si pentru alti luptatori din Mexic. Cum ai spus si tu, cu Mistico venind, vreau sa spun ca eu cred ca drumurile au fost deschise de mine, Eddie si multi alti wrestleri care au venit din Mexic aici."
Intrebat apoi daca se gandeste la retragere, Rey a spus: "Am 36 de ani si ma simt bine. In afara de genunchi, m-au incetinit operatiile dar am reusit sa ma adaptez si sa imi schimb putin stilul. Daca pot sa le ofer fanilor ceva special si fac tot ce pot pentru asta, atunci sunt in regula pentru o buna bucata de timp. Inca nu exista ceva de acest gen in mintea mea. Vreau doar sa merg inainte si sa simt emotia, adrenalina, toate sentimentele pe care le am cand merg in ring."


Rey Mysterio a vorbit apoi pe aceleasi subiecte si pe Twitter:
"Zvonul cum ca ma voi retrage curand - FALS! Mai am multi ani in care sa ofer divertisment fanilor. Voi ma faceti sa continuu! Va iubesc!"
"Ii doresc tot binele lui SinCara si sper ca din ce in ce mai mult wrestleri latini sa vina in WWE! Cred ca toti meritam o sansa ca sa reusim multe in viata! 619"

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu