marime text:

Shawn Michaels dezvaluie TOT! Care va fi rolul lui la Wrestlemania si cine il va introduce in Hall of Fame!

Primul om care va intra in Hall of Fame in 2011 este nimeni altul decat cel care conform topului facut de WWE e cel mai bun wrestler din istorie, Shawn Michaels! HBK se va alatura legendelor din WWE. Cine insa il va introduce? Vezi ce spune Shawn


	Shawn Michaels dezvaluie <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOT</span>! Care va fi rolul lui la Wrestlemania si cine il va introduce in Hall of Fame!

HBK despre intrarea in Hall Of Fame: "Esti onorat, esti umil in astfel de situatii. Va fi ciudat sa fiu cel care sta acolo. Si inca incerc sa ma decid daca voi fi haios sau serios. Cu siguranta abia astept acea seara."

HBK despre persoana care il va introduce: "Este greu pentru mine sa aleg o singura persoana. Mi-ar placea sa ii am pe Hunter, pe Nash, pe Hall si pe Waltman acolo. Si apoi ma gandesc la oameni ca Ric Flair sau Bret Hart. Sau oameni cu care am lucrat de-a lungul timpului precum Michael Hayes.Trebuie sa iau o decizie destul de curand si nu sunt sigur ca am lista scurtata pana acum."

HBK despre rolul lui la WrestleMania 27: "Ei bine, am auzit toate zvonurile dar in acest moment pot spune ca merg la Wrestlemania pentru un singur lucru iar acela este Hall of Fame-ul."

HBK despre oamenii care-l displac: "Este foarte usor sa sustii ceva rau despre mine si sa para reala datorita istoriei mele. Sunt ok cu asta. Voi face pace cu oamenii cu care chiar vreau si sunt ok cu ceilalti."

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu