marime text:

Shawn Michaels: "Inteleg scepticismul, insa m-am retras de tot!"

Desi in filmuletul postat pe YouTube spunea ca nu prea se pricepe la calculator, Shawn Michaels e foarte activ pe Twitter! Vezi ce spune HBK despre retragere, despre viata lui de acum si afla cand va aparea la TV!


	Shawn Michaels: "Inteleg scepticismul, insa m-am retras de tot!"

Shawn Michaels se pare ca a fost in culise la Raw-ul din San Antonio si a vazut show-ul alaturi de Vince McMahon, fapt care contrazice total zvonurile ca cei doi sunt certati. Totusi, HBK s-a indepartat de wrestling.

"Am vazut Raw-ul o data de cand am plecat. Imi pare rau, am 45 de ani si traiesc ca un tata de 45 de ani. Destul de plictisitor, banuiesc. Iubesc insa viata mea de acum. Vorbesc destul de des cu prietenii din wrestling. Sunt sigur ca o sa fiu intotdeauna o parte din WWE." Shawn a raspuns si la speculatiile celor care nu cred ca va sta retras: "M-am retras. Ii inteleg insa pe sceptici".

Pana la o foarte dorita revenire in wrestling, chiar daca nu ca luptator ci in orice alta functie, Shawn Michaels va aparea diseara la TV alaturi de sotia sa la o emisiune de vanatoare! Ei au filmat 3 episoade pentru emisiunea "The Experience with Weston and Jodi" care vor fi difuzate pe 2,5 si 8 August.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu