marime text:

SOCANT! Undertaker a fost gasit de Kane in coma!

Lumea wrestlingului este in stare de soc! Fenomenul Undertaker a fost gasit intr-o stare vegetativa de catre fratele lui. Diseara de la ora 21.30 la Smackdown, Kane va dezvalui lumii intregi exact ce s-a intamplat! Vezi ce se stie pana acum!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SOCANT!</span> Undertaker a fost gasit de Kane in coma!

Fostul multiplu Campion Mondial, The Undertaker, a fost atacat brutal de una sau mai multe persoane care l-au lasat "intr-o stare vegetativa". Fenomenul nu raspunde la tratamentul medicilor iar starea lui este incerta. Cu siguranta nu va lupta la Fatal 4 Way, unde se calificase saptamana trecuta in dauna lui Rey Mysterio si ar fi trebuit sa lupte pentru Centura Mondiala! Cine ii va lua locul lui Undertaker? Va iesi atacatorul in fata? Cum va reactiona Kane, fratele lui Undertaker? Afla diseara de la ora 21.30 la un nou episod din Smackdown pe Sport.ro si www.wrestlingfan.ro!

Tot diseara la Smackdown, Kofi Kingston isi apara Centura Intercontinentala proaspat castigata la Over the Limit in fata fostului Campion, scotianul Drew McIntyre, care isi incaseaza revansa! Ghana - Scotia nu va fi la Mondial in Africa de Sud, dar va fi diseara la Smackdown!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu