marime text:

SONDAJ: Care a fost cel mai bun Guest Host? Vezi un top 10!

In aceasta saptamana se implineste un an de la introducerea conceputului de Guest Host - in fiecare saptamana o celebritate face super-show la Raw! Intra sa vezi un top 10 al celor mai buni invitati speciali - Spune care ti s-a parut tie cel mai bun!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SONDAJ:</span> Care a fost cel mai bun Guest Host?<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Vezi un top 10!</span>

10. Actorii din MacGruber

A fost un Raw dominat de superstarurile din Smackdown din cauza vulcanului din Islanda care i-a blocat pe majoritatea vedetelor din Raw in Europa. Acela a fost ultimul Raw inainte de Extreme Rules si a fost ultimul Raw care l-a avut pe Triple H.

Deoarece show-ul a fost stricat de vulcan, asteptarile nu erau foarte mari, insa Will Forte, Kristen Wiig si Ryan Phillippe au facut tot posibilul sa faca un show bun! Si ce au reusit intr-un timp scurt a fost destul de impresionant.

09. Ashton Kutcher

Si-a demonstrat calitatile de actor si s-a implicat intr-un razboi al cuvintelor foarte interesant cu Zack Ryder. Acel razboi a inceput pe Twitter inainte de show, iar Ashton a pus o recompensa pe capul lui Ryder. Singurul lucru care a daunat performantei este ca segmentele in care aparuse fusesera inregistrate, nu au fost live.

08. Seth Green

A fost doar al 3-lea Guest Host si primul care nu avea legatura cu industria. A fost pentru prima data cand fanii au spus ca acest concept s-ar putea sa nu fie o idee buna.

Cu toatea astea, Seth Green a facut show. A devenit primul invitat special implicat intr-un meci. S-a comportat exact ca un fan care era in mijlocul actiunii. Totul a fost natural in prezenta lui Seth Green.

07. Mark Cuban

A fost primul Guest Host care ne-a facut sa spunem 'OMG!' Bine, asta nu a fost neaparat datorita lui, ci datorita lui Sheamus, cel care l-a trecut printr-o masa.

06. Jeremy Piven

iven a fost primul Guest Host cu adevarat malefic! Piven insa a facut o treaba foarte buna. A aratat ca vroia sa fie acolo si a facut show!

Iar momentul in care a sarit de pe corzi incercand sa il scoata din joc pe John Cena a fost unul dintre cele mai memorabile momente din ultimul an in care au fost implicati invitatii speciali.

05. Jesse Ventura

Chiar daca ceea ce a spus in acea seara nu a fost prea popular printre fanii lui Cena, Jesse "The Body" Ventura a demonstrat ca inca face parte din industrie. Spunand nervos ca aceiasi oameni primesc sanse la centuri in WWE, el si-a castigat simpatia unei mari parti din IWC, insa a atras si furia altora. 

Acel battle royal a fost foarte bun si a adus un sentiment al schimbarii benefic industriei. Victoria lui Sheamus a socat pe toata lumea. Seara s-a terminat cu atacul verbal al lui Ventura asupra lui John Cena si cu cel fizic al lui Sheamus.

La cateva saptamani distanta, Sheamus reusea una dintre cele mai mari surprize din ultimii ani cand a castigat Centura WWE!

04. Batista

El a fost primul invitat special. Ce a fost atat de socant la acea seara in care Batista a devenit primul Guest Host? In primul rand, faptul ca a fost singurul de care fanii nu stiau, el fiind anuntat chiar in seara in care a fost invitat special.

De asemenea, in acea seara s-a mers mai departe cu razboiul dintre Batista si Randy Orton, cel care il accidentase. Tot in acea seara Batista a dat primele semne ale persoanei care devenea. A aratat ca exista o parte in el egoista. Acea parte avea sa iasa la suprafata in duelurile cu Rey Mysterio si John Cena.

03. Bret Hart

In acea seara TNA avea primul lor show live si avea loc prima aparitie a lui Hulk Hogan in compania rivala WWE-ului. Orice banuiala ca TNA-ul va invinge la ratinguri a fost spulberata o data cu revenirea lui Bret Hart dupa 12 ani. A fost o aparitie care a adus fanii mai vechi inapoi in fata televizorului.

Momentele cu HBK si Vince McMahon au fost minunate. De asemenea, ne-a dat si indicii despre cum arata Bret Hart cand decide, lucru pe care il face acum saptamanal ca Manager General in Raw. Seara in care Bret Hart si WWE-ul au ingropat securea razboiului a fost o seara speciala pentru toti fanii wrestlingului.

02. Stone Cold Steve Austin

Prezenta lui Stone Cold Steve Austin a facut ca tensiunea dintre Vince McMahon si Bret Hart sa atinga cote maxime, iar meciul de la Wrestlemania dintre cei doi sa devina unul incredibil de asteptat de catre fani.

Chiar daca pe tricoul lui nu scria nimic fiind negru complet, pumnii lui erau inchisi si nu purta pantaloni scurti, tot a fost acelasi Austin.

Chiar daca a fost cenzurat de cateva ori iar berea lui era una foarte usoara, tot a fost Austin. A fost o seara frumoasa.

01. Shaquille O'Neal

Shaq a facut Raw-ul special. Infruntarea colosilor dintre el si Big Show a fost foarte frumoasa si, chiar daca nu a fost un meci atat de intens pe cat ar fi vrut fanii, a fost bun!

Motivul pentru care ocupa primul loc este datorita notorietatii aduse Raw-ului. Faze din acel show au fost vazute peste tot. Alti atleti ca Johnny Damon si Ben Roethlisberger nu adus o asemenea atentie show-ului.

Sondaj
Care crezi ca a fost cel mai bun Guest Host? (1047 voturi)
 
Shaquille O'Neal
24.64%
258 voturi
 
Stone Cold Steve Austin
21.39%
224 voturi
 
Bret Hart
25.79%
270 voturi
 
Batista
11.75%
123 voturi
 
Jesse Ventura
17 voturi
 
Jeremy Piven
19 voturi
 
Mark Cuban
15 voturi
 
Seth Green
43 voturi
 
Ashton Kutcher
43 voturi
 
Actorii din MacGruber
35 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu