marime text:

SONDAJ: Duelul dintre HHH si Undertaker, mai tare decat cele dintre Shawn Michaels si "Fenomen"?

Undertaker, 'Fenomenul' din wrestling, are o serie incredibila de victorii la Wrestlemania, cel mai tare show din wrestling - 18-0! Ultimele 2 meciuri au fost insa fenomenale - atat la WM 25, cat si la WM 26, Taker si Shawn Michaels au reusit 'Meciul Anului' respectiv!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SONDAJ:</span> Duelul dintre HHH si Undertaker, <span style="color: rgb(255, 0, 0);">mai tare</span> decat cele dintre Shawn Michaels si &quot;Fenomen&quot;?

Meciul dintre Shawn Michaels si Undertaker de la Wrestlemania 25 a durat 30 de minute si 41 de secunde si a fost considerat de multi ca fiind cel mai bun meci din istoria wrestling! Anul urmator, meciul a fost extraordinar, poate nu la fel de spectaculos, insa mult mai dramatic pentru ca Shawn Michaels isi punea cariera la bataie.
Ce meci ar putea sa concureze cu acestea doua? Probabil niciunul. Unul care insa ar avea sanse ar fi intre ultimele 2 legende inca active in wrestling. Acelasi 'Fenomen', Undertaker, si 'Regele Regilor', Triple H.

Sondaj
Care crezi ca va fi recunoscut ca fiind cel mai bun meci? (4589 voturi)
 
Cel dintre Undertaker si Shawn Michaels de la Wrestlemania 25
13.88%
637 voturi
 
Cel dintre Undertaker si Shawn Michaels de la Wrestlemania 26
24.75%
1136 voturi
 
Cel dintre Undertaker si Triple H de la Wrestlemania 27
61.36%
2816 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu