marime text:

SONDAJ: John Cena sau CM Punk! Numai unul poate fi in varf! Care e ADEVARATUL Campion WWE:

Daca ar fi fost pusa intrebarea acum o luna, John Cena ar fi avut probabil 90% dintre voturi. CM Punk a reusit insa sa castige un numar incredibil de fani intr-un timp record si a schimbat WWE pentru totdeauna de unul singur!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SONDAJ</span>: John Cena sau CM Punk! Numai unul poate fi in varf! Care e <span style="color: rgb(255, 0, 0);">ADEVARATUL </span>Campion WWE:

CM Punk - De ce el e adevaratul Campion WWE?
Punk a castigat titlul WWE in ultimul lui meci inainte sa ii expire contractul intr-un mod corect. L-a batut pe John Cena si a fost ovationat de fanii din orasul sau natal Chicago. Punk a reusit insa multe si inainte de acel meci si dupa el. A reusit printr-un discurs sa atraga atentia celor de la ESPN, talk-show-urile din America se bat sa il aiba invitat iar Vince McMahon ii oferea cel mai tare contract din companie.
De ce nu e el adevaratul Campion WWE?
Pentru ca a ales sa plece din companie si titlul a devenit astfel vacant. Chiar daca a ales sa semneze un nou contract dupa putin timp, ramane faptul ca a plecat.

John Cena - De ce el e adevaratul Campion WWE?
Pentru ca a castigat titlul intr-un meci 1 la 1 cu campionul WWE, Rey Mysterio. Iar multi fani ai lui Cena spun ca nu ar fi pierdut nici la Money in the Bank daca nu i-ar fi fost distrasa atentia de Vince McMahon si John Laurinaitis.
De ce nu e el adevaratul Campion?
Pentru ca nu l-a batut pe Punk pentru titlu. A pierdut in mai mult randuri anul acesta in fata lui Punk in meciuri 1 la 1 si a pierdut si cand Centura WWE era in joc si miza era colosala! In plus, Cena a castigat titlul impotriva lui Rey Mysterio care luptase deja o data in acea seara si luptase de 2 ori cu o saptamana in urma.

Raspunsul wrestlingfan: CM Punk este cel indreptatit sa spuna ca e adevaratul Campion WWE in acest moment!

Sondaj
Care e adevaratul Campion WWE? (9276 voturi)
 
John Cena
69.52%
6449 voturi
 
CM Punk
30.48%
2827 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu