marime text:

SONDAJ: Meci pentru titlu sau meciul pentru seria lui Undertaker - Care ar trebui sa fie lupta care incheie Wrestlemania 27?

Wrestlemania 27 va fi in noaptea dintre 3 spre 4 Aprilie la ora 2 noaptea, in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro! Pana acum nu se stiu oficial decat cele 3 mari meciuri, oricare putand fi Main Event! Care crezi ca ar trebui sa fie ultimul meci al serii?


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SONDAJ:</span> Meci pentru titlu sau meciul pentru seria lui Undertaker - Care ar trebui sa fie lupta care incheie Wrestlemania 27?

The Miz vs John Cena, meci pentru Centura WWE. John Cena a castigat dreptul de a lupta pentru Centura dupa ce a castigat in Elimination Chamber in fata a 5 oameni. Miz l-a invins la acelasi eveniment pe Jerry Lawler. In acest meci un mare semn de intrebare il reprezinta gazda Wrestlemania, The Rock.

Edge vs Alberto del Rio, meci pentru Centura Mondiala la Categoria Grea. Alberto del Rio a castigat meciul Royal Rumble din 2011 si a ales sa se lupte pentru titlul mondial. Edge a reusit sa fie campionul dupa o victorie impresioanta in Elimination Chamber.

The Undertaker vs Triple H, meci cu seria de victorii a lui Undertaker pusa la bataie. De 18 ori a luptat "Fenomenul" la Wrestlemania castigand fiecare meci. Acum are insa poate cel mai dificil test - "Regele Regilor", omul care l-a provocat pe Taker chiar la revenirea amandurora in ring.

Wrestlemania 27 va fi in noaptea dintre 3 spre 4 Aprilie la ora 2 noaptea, in direct la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro

Sondaj
Care ar trebui sa fie meciul care incheie Wrestlemania 27? (6596 voturi)
 
The Undertaker vs Triple H
76.18%
5025 voturi
 
The Miz vs John Cena
19.45%
1283 voturi
 
Edge vs Alberto del Rio
288 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu