marime text:

SONDAJ: Undertaker vs John Cena sau Smackdown vs Raw!

Probabil cei mai mari wrestleri din lume la ora actuala, Undertaker si John Cena sunt reprezentativi pentru show-urile lor. La Bragging Rights, eveniment ce va fi in premiera la Sport.ro joi seara, Smackdown si Raw au razboiul decisiv! Care show are liderul mai tare?


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">SONDAJ: </span>Undertaker vs John Cena sau Smackdown vs Raw!

Pe 29 Aprilie 1999, Undertaker lupta in Main Eventul primei editii a Smackdown-ului intr-un meci la echipe. "Fenomenul" lupta alaturi de Triple H impotriva lui The Rock si Stone Cold. Din 2002, principalul show in care Undertaker a luptat a devenit Smackdownul. Iar acum, el este liderul. Cand te gandesti la Smackdown, primul Superstar care iti vine in minte este Undertaker.

Pe 6 Iunie 2005, John Cena, care era pe atunci Campion WWE, a fost transferat din Raw in Smackdown in Draftul anul. Din acel moment, nimeni nu a mai putut sa il opreasca pe Cena din drumul catre glorie, din drumul catre culmile Raw-ului si ale WWE-ului. A devenit cel mai important om din Raw cu toate ca Randy Orton i-a amenintat de mai multe ori pozitia si este considerat si fata companiei!

Joi seara de la ora 23.30 la Bragging Rights, eveniment care va fi in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro, 7 luptatori din Raw se infrunta cu 7 luptatori din Smackdown intr-un meci eliminatoriu. Show-ul care va castiga, va putea sa spuna timp de un an ca este brandul principal din WWE! Chiar daca Undertaker si John Cena nu sunt in acel meci, cei doi sunt liderii vestiarelor, sunt cei mai importanti din cele doua show-uri!

Sondaj
Care show din WWE crezi ca are un lider mai bun? (2431 voturi)
 
Smackdown - Undertaker e 'Fenomenul' wrestlingului!
42.66%
1037 voturi
 
Raw - John Cena e cel mai bun!
57.34%
1394 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu