marime text:

Super-interviu cu Sheamus: "Merit sa fiu in WWE!"

Aflat in topul 25 al celor mai bine claditi atleti din lume, top realizat de revista Men's Fitness, Sheamus vorbeste despre diferentele dintre antrenamentele din Irlanda si America si despre stereotipurile pe care le au americanii despre irlandezi.

Super-interviu cu Sheamus: "Merit sa fiu in WWE!"

Este foarte interesant cum multi wrestleri din WWE vin din atatea locuri diferite. Tu esti din Dublin, Irlanda. Sunt sigur ca esti foarte mandru sa iti reprezinti tara in ring.

Desigur, cand esti in Irlanda si vorbesti despre WWE, pare ca totul la la ani lumina distanta. Era ceva ce vroiam neaparat sa fac, si stiam ca trebuie sa merg in America si sa-mi las familie acasa. Stiam ca trebuie sa risc, chiar daca nu stiam pe nimeni acolo. Ceea m-a deranjat mereu sunt stereotipurile despre Irlanda, de parca irlandezii traiesc in case de piatra in mijlocul pustietatii. Este stupid, parca Irlanda este facuta pentru misto-ul unora. Si totul este eronat. Celtii erau o rasa feroce din Irlanda si erau temuti in toata Europa. Am facut generala in Irlanda, precum si liceul, vorbesc fluent galica si acolo vorbeam despre mitologie si povesti despre razboinici. Tot timpul mi-am dorit sa arat o imagine pozitiva si mai feroce a Irlandei - si este incredibil pentru ca am reusit sa fac asta in WWE.

Care sunt diferentele intre salile de antrenament din Irlanda si cele din America?                            

Cand eram in Irlanda aveam 3 slujbe pentru ca nu castigam nimic din wrestling. Erau doua-trei sali de antrenament bun dar echipamentul era invechit si nu era deschis cand aveam nevoie. Aici salile sunt incredibile, sunt geniale! Cu programul pe care il am eu este incredibil sa ma pot antrena la sali deschise 24 de ore. Echipamentul aici este de prima mana. In plus, salile de aici au atmosfera mult mai placuta. Este un loc mult mai orientat catre antrenament serios.

Ce slujbe avea in Irlanda?
Am avut o cariera serioasa in IT. Eram administrator de baze si lucram si la securitatea IT-ului. Mereu am lucrat part-time si ca agent de securitate la un club de noapte.

Exista zvonul ca te-ai ocupat cu securitatea pentru un club al lui Bono, e adevarat?
Da. Venea in fiecare noapte. Barul era unul privat si atunci cand venea cineva special, multi oameni vroiau sa intre. Iar eu ma ocupam de securitea mesei lui si avea grija sa nu il deranjeze nimeni.

Te ciupesti din cand in cand gandindu-te de unde ai plecat si unde ai ajuns?
Da, totul este inca ireal. Sa iesi din casa si sa vezi ca sunt oameni care te asteapta pare ireal. Dar nu sunt surprins ca am ajuns aici, pentru ca am dat mereu 110%. Daca nu credeam ca pot sa fac asta, nu ajungeam atat de departe. Deci, cand vine vorba sa ma ciupesc singur, am facut poate asta in primele zile dar acum numai fac asta, pentru ca merit sa fiu unde sunt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu