marime text:

Tensiuni intre Shawn Michaels si Vince McMahon! Nu se mai intoarce HBK niciodata in wrestling?

Desi s-a retras din activitate dupa meciul de la Wrestlemania 26 impotriva lui Undertaker, multi fani ai lui Shawn Michaels sperau ca acesta sa revina mai devreme sau mai tarziu in wrestling, chiar daca nu ar mai lupta in ring.


	Tensiuni intre Shawn Michaels si Vince McMahon! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Nu se mai intoarce HBK niciodata in wrestling?</span>

Desi au trecut doar cateva luni de la retragere, fanii spera in continuare la o revenire a lui Shawn Michaels in wrestling. Dave Meltzer de la Wrestling Observer Newsletter a dezvaluit insa ca exista tensiuni intre HBK si seful din WWE, Vince McMahon. Conform jurnalistului, McMahon a luat recent decizia ca numele lui Shawn sa nu mai fie mentionat in timpul showurilor si nici afisate imagini cu el! Se zvoneste ca principalul motiv pentru care s-a ajuns la aceasta situatie este supararea lui Michaels dupa concedierea lui Bryan Danielson, pustiul care a invatat wrestling la academia lui Shawn. Un alt motiv pentru care McMahon e suparat pe Michaels este distantarea acestuia fata de wrestling dupa retragerea de la Wrestlemania.

Raportul lui Dave Meltzer este insa contrazis de un alt jurnalist: Dave Scherer de la PWInsider.com. Acesta sustine ca informatile sunt 'nefondate si false'. Iata ce a scris Scherer: "Oamenii de la marketing au primit o directiv saptamana trecuta in ceea ce il priveste pe Shawn. Era o idee, nu se stie exact in ce consta, a trecut prin fiecare stadiu, a primit ok pana la varf, era aproape sa porneasca. Vince a intors totul si a demolat ideea spunand ca nu vor mai face ceva in legatura cu Shawn. Asta dupa ce isi daduse ok-ul in prealabil'.

Apropiatii lui Michaels spun ca acesta este mental a terminat-o cu wrestlingul. Se pare ca Michaels, care a implinit 45 de ani acum 2 zile, le spune persoanelor apropiate ca nu se va mai intoarce in wrestling in vreo forma sau alta!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu