marime text:

TOP 10 Cele mai TARI manevre de submission din istorie! Vezi VIDEO

Ca si in artele martiale mixte, si in wrestling au existat mereu manevre de submission care pot face adversarul sa cedeze, cel mai umilitor lucru pentru un luptator! Vezi un top 10 al celor mai tari manevre de submission din istoria WWE-ului!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 10</span> Cele mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TARI </span>manevre de submission din istorie! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi VIDEO</span>

IATA un top 10 al celor mai tari manevre de submission:

Mentiuni onorabile: The Mandible Claw, Edgecator, LeBelle Lock, Tazzmission, Dragon Sleeper, Brock Lock, Cattle Mutilation, Armbar, Liontamer

10. Haas of Pain - Charlie Haas

Aceasta manevra este una dintre cele mai tari manevre necunoscute din istoria wrestlingului! Pur si simplu poti simti numai uitandu-te la manevra cat de dureroasa e - ii indoaie piciorul de aproape ii atinge capul cu el!


9. Master Lock - Chris Masters

Masterlock-ul a fost multa vreme cea mai de temut manevra de submission din WWE. Nimeni nu a putut sa rupa Masterlock-ul o perioada foarte lunga. Primul care a reusit a fost Bobby Lashley. Manevra este un full nelson modificat, Chris Masters invingand foarte multi oameni cu ea.


8. Crippler Crossface - Chris Benoit

Manevra Crippler Crossface a regretatului Chris Benoit este una dintre cele mai bune manevre de submission din toate timpulurile. Era o manevra extrem de periculoasa, foarte putin wrestleri reusind sa iasa din ea. Cei mai buni wrestleri din istorie au fost nevoiti sa cedeze din cauza acestei manevre, Aceasta manevra i-a adus singurul titlul WWE din cariera, la Wrestlemania 20 in fata lui Shawn Michaels si Triple H. (Benoit a mai fost Campion Mondial in WCW)


7. Anaconda Vice - CM Punk

Manevra lui CM Punk numita Anaconda Vice este una ditnre cele mai dureroase din industrie. Punk a folosit-o si o mai foloseste ca finisher. Foarte multe staruri au cedat din cauza acestei manevre, inclusiv Undertaker(aici e discutabil)


6. Hell's Gate - Undertaker

Undertaker este renumit pentru modul in care se reinventeaza. Mereu vine cu ceva nou. Cand a inclus in arsenalul lui manevra Hell's Gate, fanii au inceput sa se intrebe daca il poate opri cineva pe 'Fenomen'. Manevra asta este extrem de periculoasa, multe staruri sangerand din gura din cauza ei. Aceasta manevra i-a adus victoria la Wrestlemania 24 in fata lui Edge.


5. STFU - John Cena

O multime de staruri au cedat din cauza acestei manevre. Cena a castigat multe titluri mondiale in cariera si foarte multe meciuri cu aceasta manevra. Nu este mai sus in top doar pentru ca primele 4 manevre au facut istorie in wrestling.


4. Wall's of Jericho - Chris Jericho

Manevra de submission a lui Chris Jericho, Walls of Jericho, este una dintre cele mai bune din istorie. Poate veni in orice moment, este foarte greu sa scapi din ea si i-a adus foarte multe victorii lui Jericho. Primul Campion Undisputed din istorie ar fi fost pe primul loc in acest top daca nu existau urmatoarele manevre...


3. Figure Four Leg Lock - Ric Flair

Ric Flair a facut aceasta manevra cu adevarat faimoasa. A folosit-o in intreaga lui cariera si a devenit una dintre cele mai bune din toate timpurile. Mai intai isi intimida adversarul cu al lui 'Wooo!' si apoi o aplica. O manevra din care se iese foarte greu si care este cu siguranta una dintre cele mai bune din istoria wrestlingului.


2. Ankle Lock - Kurt Angle

Kurt Angle foloseste si acum aceasta manevra ca finisher. Indiferent ca adversarul e mic sau e gigantic, glezna lui era pusa la incercare cu aceasta manevra. Nu prea mai exista superstar din WWE care sa nu fi cedat in urma acestei manevra. Si John Cena a facut-o la inceputul carierei lui!


1. Sharpshooter - Bret Hart

Una dintre cele mai grozave si cunoscute manevre din istoria wrestlingului, Sharpshooterul lui Bret Hart este pe primul loc! Bret a facut aceasta manevra faimoasa si multe staruri au cedat din cauza ei. Manevra a fost folosita si de alte staruri precum Owen Hart, Chris Benoit, The Rock (o versiune modificata), si chiar si de Natalya si Hart Dynasty. Aceasta manevra a facut istorie in wrestling si a fost si folosita in legendarul moment din wrestling numit 'Montreal Screwjob'.


*Topul este personal - am luat in considerare spectaculozitatea manevrei, daca a fost folosita ca finisher, cat de usor se iese din ea si cate victorii importante i-a adus celui care o foloseste.
Ordine primelor 3 se poate schimba oricand pentru ca diferenta intre ele e foarte mica din toate punctele de vedere

Cum arata pentru tine acest top 10?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuDEVKRE (2012-08-17 16:37:01)
10.Cross Ambar 9.Master Lock 8.Angle Lock 7Batista Bite 6.Edgecator 5.The walls of Jericho 4.Grippler Crossface 3.Figure Four Leg Hook 2.Sharpshooter 1.Hells's Gate raspunde »
fan edge (2011-11-13 21:49:19)
in p**a mea, ce cauta manevra lui kurt angle pe lok 2 si a lui chris jerico jerico ii dau lok 500000000000000000 pentru manevra lui iar lui ii dau 6666666666666666666666666666666666666666666666 cu manevra lui nu omoara nici o furnica bagamias p**a in p***a mati raspunde »
Anonim (2011-09-02 13:46:13)
Ba voi glumiti ??? ce cauta John Cena pe locul 5???? si ce cauta Undertaker pe locul 6??? Asta e 1 top gresit 100% ! Undertaker ar trebui sa fie pe locul 1 iar lui Cena ias da cel mult locul 99 k mai mult nu merita cu manevra lui! spunetimi si mie ce e mai dureros sati rupi 1 picior sau gatul ? eu cred ca gatul ! oricum wrestlingul nu e adevarat sunt doar actori astia! dar manevra lui Undertaker(undertaker=pompe funebre !!!! asta e traducerea) e mai spectaculoasa si mai faina! :P raspunde »
Darius (2011-08-09 13:56:20)
e bun topu dar trebuia sal bage si pe daniel bryan cu manevra lui in top raspunde »
john cena (2011-03-05 08:30:26)
sau a lui albero del rio e tare chiar dak nu suport raspunde »
FanJohnCena (2011-02-28 23:26:59)
...John Cena ar trebui sa fie pe primul lok in toate topurile :D raspunde »
FanJohnCena (2011-02-28 21:43:15)
...sunt frumoase toate manevrele de final dar a lui John Cena "STFU "ar trebui sa fie pe al 3- lea sau al 2-lea lok....dar asta este...vine cu o noua manevra care sa dobora topul ;))... raspunde »
ImAwesome (2011-02-02 21:35:04)
calumea....toate sunt misto...aveti si un top al celor mai frumoase manevre de final? raspunde »
CenaFan (2011-01-25 21:30:48)
Macar taci Oana . deacuma ce vrei sai faca lui edge STF depe turnul efel? raspunde »
CenaFan (2011-01-25 21:27:38)
Fa daca ti cu edge nu fi GHAY da ma taci din gura acea ca te dai mare depoarca il bati pe john cena de il injuri si te dai mare SA FACI UN MECI CU JOHN CENA . Apropo tre sami fac popcorn pentru show JOHN CENA VS OANA :)) macar taci si nu injura prea bulgar ca nu e siteul tau! raspunde »