marime text:

TOP 5 Cele mai TARI meciuri Royal Rumble! Va fi cel mai bun in 2011? Vezi VIDEO

23 de editii ale celui mai spectaculos meci din WWE au avut loc pana acum. Care au fost cele mai spectaculoase meciuri? Intra sa vezi. Royal Rumble 2011 este in aceasta seara de la ora 22 in premiera in Romania la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 5 </span>Cele mai <span style="color: rgb(255, 0, 0);">TARI </span>meciuri Royal Rumble! Va fi cel mai bun in 2011? <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vezi VIDEO</span>

Meciul Royal Rumble a ajuns la cea de-a 24-a editie care va avea loc diseara. Un meci care cu greu poate fi criticat, in care spectacolul este la el acasa si care mereu surprinde. Un clasament este probabil oficial este probabil imposibil de realizat, acesta fiind mereu influentat de subiectivitatea fiecaruia. Iata un top 5 al celor mai tari meciuri Royal Rumble realizat luand in considerare castigator, spectaculozitatea meciului, cat de imprevizibil a fost si care au fost urmarile meciului:

5. Royal Rumble 1997 - Castigator Stone Cold Steve Austin


Trei oameni au impresionat la acea editie a RR, 2 dintre ei fiind surprinzatori si anume Stone Cold si Mankind. Al treilea este Bret Hart. Performanta lui Stone Cold a fost momentul care a declansat ascensiunea unuia dintre cei nebuni wrestleri din istorie, Steve Austin. Dupa ce castigase King of the Ring cu un an inainte, SCSA aratase ca are fata de Main Event si acest meci a fost cel in care a devenit un Main Eventer. Nu trebuie uitata nici controversa, Austin fiind eliminat de Bret Hart insa arbitrii n-au vazut acest lucru iar "The Rattlesnake" a profitat.


4. Royal Rumble 2006
- Castigator Rey Mysterio


Un meci care aproape ca a fost pus in plan secund de performanta incredibila a lui Rey Mysterio, cel care a stabilit recordul de timp intr-un Royal Rumble cu 62de minute. Iar asta a fost cu atat mai impresionant cu cat a dedicat acest meci regretatului Eddie Guerrero. Rey a reusit sa ii elimine in final pe Triple H, cel care fusese al doilea in meci, si pe Randy Orton, cel mai proaspat om, numarul 30. A fost un meci care l-a transformat pe Rey Mysterio intr-un veritabil star si a avut un final epic.


3. Royal Rumble 2001 - Castigator Stone Cold Steve Austin


"Marele Monstru Rosu" a reusit, ca si Rey Mysterio, sa eclipseze meciul Royal Rumble din 2001. Mai mult, Kane este primul om la care se gandeste orice fan cand mentioneaza acea editie a RR, fapt surprinzator avand in vedere ca Stone Cold a fost castigatorul. Kane a realizat in acel an probabil cea mai buna prestatie a unui Superstar intr-un meci RR, eliminand 11 oameni.


2. Royal Rumble 2002
- Castigator Triple H


Acesta a fost probabil cel mai tare Royal Rumble din istorie in ceea ce priveste numele celor implicati in meci. Pe langa asta, a avut si multe momente incredibile, precum cea mai tare surpriza in ceea ce priveste o eliminare din istoria acestui meci cand Maven l-a scos din meci pe Undertaker.
Revenirile unor oameni precum Mr Perfect, Val Venis, Goldust sau Godfather au adus savoare unui meci care oricum a ramas in memoria fanilor dupa victoria incredibila a lui Triple H, cel care cu un an inainte suferise o accidentare care ii putea incheia cariera. A revenit inainte de acest Royal Rumble si a castigat meciul superb, eliminandu-l pe Kurt Angle.


1. Royal Rumble 1992Totul a fost atat de incredibil la acest meci incat este greu sa scoti in fata principalele intamplari. De la comentariul genial al lui Bobby "the Brain" Heenan si Gorilla Monsoon, la duelul dintre Undertaker si Hulk Hogan si terminand cu una dintre cele mai mari surprize din istorie, Ric Flair castigand dupa ce a intrat al 3-lea in meci, totul a fost de vis si un real standard dupa care sunt comparate meciurile Royal Rumble.
Mai mult, acest meci a fost pentru cel mai important trofeu din industrie, Centura WWF iar Ric Flair, un tip care facuse cariera in NWA, nu in WWF. Iar faptul ca a reusit victoria rezistand aproape 60 de minute pentru a avea "Cea mai grozava seara din viata mea" dupa cum spunea chiar Flair intr-un interviu de dupa meci, fac din acest Royal Rumble, cel mai bun din istoria acestui meci.

*Editia din 2007 in care Undertaker a fost castigatorul a fost extrem de aproape de a intra in top

Royal Rumble 2011 este in aceasta seara de la ora 22 in premiera in Romania la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu