marime text:

TOP 6 Cele mai tari meciuri Money in the Bank! Care ti s-a parut cel mai tare?

Meciul Money in the Bank a intrat in inimile fanilor datorita salturilor nebune, dar si pentru ca niciodata nu stii cine va castiga! Vezi un top 6 al meciurilor Money in the Bank!


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">TOP 6</span> Cele mai tari meciuri Money in the Bank!<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> Care ti s-a parut cel mai tare?</span>

6 meciuri Money in the Bank au avut loc in ultimii 6 ani la Wrestlemania. Diseara de la ora 22, in premiera pe Sport.ro si www.wrestlingfan.ro, puteti vedea inca 2 meciuri NEBUNE! Sa faci un clasament intre astfel de meciuri este aproape o misiune imposibila - 10 oameni ar face 10 clasamente diferite! Am luat in considerare in primul rand ce iti vine in minte cand pomenesti de meciul acela. Si castigatorul a contat in alegerea topul. Iata cum arata TOP 6 Cele mai tari meciuri Money in the Bank!

6. Wrestlemania 26

Daca cineva ar spune ca acesta a fost cel mai prost meci Money in the Bank, i-as da dreptate. Paradoxal insa, meciul a fost foarte bun, unul dintre cele mai tari de la Wrestlemania de anul acesta!
Cand te gandesti la meciul asta, 3 lucruri iti vin in cap:
1. Evan Bourne facand Shooting Star Press de pe scara!
2. Inovatia lui Kofi care a folosit scara pe post de catalige
3. Matt Hardy facand Twist of Fate de pe scara.
Ce a tras in jos acest meci a fost faptul ca au fost prea multi oameni in meci si unii dintre ei nu au iesit deloc in evidenta. Iar castigatorul nu a incantat prea mult pe parcursul meciului - singurul moment in care Swagger a fost in centrul atentiei in afara de momentul in care a luat valiza(dupa un minut de chinuri), a fost cand era sub o scara si era facut sandwich de alte doua!
Chiar daca e pe ultimul loc, meciul Money in the Bank de la Wrestlemania 26 a fost bun. Celelalte au fost insa mai bune!

 

5. Wrestlemania 24

Multi fani au fost incantati de acest meci, insa nu a fost cu adevarat impresionant. Era si greu la ce meci fusese cu un an inainte! Meciul a ramas cu Moonsault-ul lui John Morrison, saltul lui Shelton care a furat seara iar Matt Hardy si-a facut revenirea in mijlocul meciului!
Dupa cum spuneam, e foarte greu sa faci diferenta intre aceste meciuri. Si asta pentru ca toate au fost magnifice!

 

4. Wrestlemania 22

Exista un motiv puternic pentru care acest meci a fost, nu cu mult insa, peste cel de la Wrestlemania 24. Toata lumea a avut momentul lui de glorie! Matt Hardy, Bobby Lashley, Ric Flair, Finlay, Shelton Benjamin si Rob Van Dam. Toti cei 6 au avut sansa sa straluceasca si au facut-o. Unii mai mult decat altii, insa au fost incredibili.
Sunt foarte multe motive pentru care acest meci a fost unul foarte bun. Merita vazut.

 

3. Wrestlemania 25

Meciul asta a fost incredibil! Wrestlerii au zburat de colo-colo, au rupt scari cu propriile corpuri si au dus haosul din acest tip de meci la un alt nivel!
In acest meci a insemnat intoarcerea la un Wrestlemania a lui Christian, unul dintre cei mai mari specialisti din acest tip de meci, Kane a fost si el senzational. Iar Shelton Benjamin i s-a alaturat lui Jeff Hardy cu un salt incredibil!
Singurul aspect negativ al acestui meci a fost castigatorul, CM Punk, care a reusit sa ia valiza pentru a doua oara consecutiv si a suparat multi fani apoi cand a incasat pe Jeff Hardy.

 

2. Wrestlemania 21

Primul meci Money in the Bank din istorie a fost nebun si captivant. Si nici nu putea fi altfel.
Meciul i-a avut pe doi dintre cei care au inventat meciul TLC, Edge si Christian, si alte staruri imense! Regretatul Chris Benoit, Chris Jericho, 'Monstrul Rosu' Kane si Shelton Benjamin. Toti cei 6 stiau cum sa faca dintr-un astfel de meci o capodopera si au reusit!
A fost un meci fantastic care ar putea sa fie oricand pe primul loc in alta zi - astazi insa, primul loc e ocupat de cel de-al 3-lea meci MitB din istorie.


1. Wrestlemania 23

Joey Styles a inventat in wrestling fraza 'OH MY GOD!!!!' Iar meciul acesta te face sa spui de multe ori asta! La Wrestlemania 23, meciul Money in the Bank a facut un sport din ruperea corpului omenesc. Aproape toti luptatorii au avut cazaturi incredibile si dureroase, iar fanii au fost lasati cu gura cascata.
Fata de WM 21, acest meci a avut 3 veterani din meciurile TLC si asta s-a simtit. Iar Randy Orton nu a ratat pe nimeni si a dat pe toata lumea cu fata de pamant cu al sau RKO - iar Randy a avut si primul sau moment extrem la Wrestlemania dupa ce i-a facut un RKO lui CM Punk de pe scara.
Desigur, leg dropul lui Jeff Hardy pe Edge a fost un alt moment OMG. Un meci Money in the Bank ar trebui sa ii faca pe fani sa spuna OMG de foarte multe ori, insa acest meci a facut ca fraza OMG sa para prea moderata!

Pur si simplu, fenomenal!

Sondaj
Care a fost cel mai tare meci Money in the Bank? (1201 voturi)
 
Wrestlemania 21
11.16%
134 voturi
 
Wrestlemania 22
22 voturi
 
Wrestlemania 23
24.31%
292 voturi
 
Wrestlemania 24
49 voturi
 
Wrestlemania 25
11.41%
137 voturi
 
Wrestlemania 26
47.21%
567 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu