marime text:

VIDEO: TOP 7 Cele mai tari REVENIRI in wrestling! Care ti se pare cea mai tare?

In wrestling nu exista pauza competitionala. Luptatorii se bat in ring peste 300 de zile in fiecare an. Din diferite motive, de obicei din cauza unor accidentari, Superstarurile parasesc ringul pentru o perioada. Iar cand revin, sar scantei! Vezi top 7 cele mai tari reveniri


	<span style="color: rgb(255, 0, 0);">VIDEO: TOP 7 </span>Cele mai tari <span style="color: rgb(255, 0, 0);">REVENIRI</span> in wrestling! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Care ti se pare cea mai tare?</span>

7. Jeff Hardy revine in WWE dupa suspendarea de 60 de zile

Jeff Hardy, cel care era vazut de toata lumea ca fiind marele favorit la meciul Money in the Bank, a fost suspendat pentru 60 de zile pentru ca a picat un test al WWE-ului.
Jeff avea inainte de suspendare cea mai buna perioada din cariera - avusese sansa la Centura WWE si era de luni bune Campion Intercontinental.
Invinsese oameni precum HBK, HHH sau Randy Orton. Perioada buna a fost oprita insa de suspendare.
In Mai 2008, Hardy s-a intors fiind ovationat de public. L-a invins rapid pe regretatul Umaga si a intrat din nou in cursa pentru titlul WWE care avea sa ajunga la el la Armageddon.


6. Edge se intoarce in 2004 in timpul Draftului!

'Superstarul Necenzurat'! M-am gandit mult daca aceasta revenire este mai buna decat cea de la Royal Rumble din acest an. Pana la urma am ales-o pe cea din 2004.
In 2003, Edge suferise o accidentare foarte grava la gat. A fost fortat sa stea un an pe bara. In momentul accidentarii, Edge se lupta impotriva echipei lui Kurt Angle cot la cot cu Brock Lesnar si Chris Benoit.
Accidentarea l-a fortat sa se retraga dintr-un meci 3 la 3 de la No Way Out.
Un an intreg a stat pe bara!
Edge a fost transferat in RAW in 2004 imediat dupa Wrestlemania. Si s-a intors si pentru a-i da un meritat Spear lui Eric Bischoff.


5. Stone Cold se intoarce in 2003

Austin a fost fata WWE-ului inca de la finalul anilor 90. La inceputul lui 2002, Austin a pierdut Centura WWF in fata lui Y2J.
Dupa un conflict in interior, Austin a plecat din WWE.
S-a intors la No Way Out in 2003. Publicul a explodat cand Austin a intrat in arena!


4. The Rock se intoarce in 2002

Si 'The Great One' a avut mai multe reveniri incredibile! Am ales-o pe aceasta in dauna celei din timpul Invaziei pentru ca toata lumea a fost aici surpinsa si reactia a fost incredibila.
Dupa plecarea lui Stone Cold din WWE fanii erau in fata unei perioade negre - cele mai mari staruri din companie erau plecate. The Rock luase o pauza dupa meciul cu Hogan de la Wrestlemania. Cine insa ar fi putut sa il inlocuiasca pe Austin daca nu The Rock?


3. Chris Jericho se intoarce in WWE

O revenire incredibila! Fabuloasa! Primul Campion Undisputed din istorie fusese concediat dupa ce a pierdut un meci impotriva lui John Cena.
Jericho s-a intors insa in Noiembrie 2007 ca sa ne 'salveze'.
A intrerupt 'pasarea tortei' catre Randy Orton si l-a informat pe cel care era atunci si este si acum Campion WWE ca vrea titlul.


2. John Cena se intoarce la Royal Rumble 2008

Indiferent daca esti fan John Cena sau nu, acesta a fost un moment senzational. Toata lumea a fost surprinsa iar fata lui Triple H cand aude melodia e de milioane!
Cena fusese accidentat de Randy Orton si trebuia sa stea pe bara in 7 si 12 luni! Insa la numai 2 saptamani de la operatie, Cena era deja inaintea programului de recuperare cu 7 saptamani!
Totusi, accidentarea l-a costat scump pe Cena. El avea cea mai lunga domnie cu Centura WWE din ultimii 19 ani. Peste un an a fost campion Cena.
Cand Cena a intrat in Royal Rumble cu numarul 30, publicul a explodat. Una dintre cele mai tari reactii din istorie! Cena l-a eliminat pe Triple H ultimul si a devenit al doilea om din istorie care castiga avand numarul 30 dupa Undertaker in 2007.


1. Triple H revine dupa ce a fost aproape sa isi incheie cariera!

Ce reatie! Probabil recordul de decibeli in wrestling a fost atins in acea seara. Perfect pentru un rege! Si in arena perfecta pentru o asemenea revenire - Madison Square Garden.
Intr-un meci la echipe impotriva lui Y2J si Chris Benoit, Triple H si-a distrus piciorul stang! Jericho a aplicat pe Austin Walls of Jericho iar HHH s-a accidentat incercand sa opreasca manevra.
Hunter nici nu mai putea sa calce. Triple H a pierdut 8 luni fiind la recuperare.
'Asasinul Cerebral' s-a intors pe 7 Ianuarie 2002 avand o reactie incredibila care iti ridica parul in cap.
Chiar daca Angle a incercat sa ii distruga revenirea, HHH i-a dat un Pedigree. Triple H a devenit si mai mare o data cu aceasta revenire si cu castigarea meciului Royal Rumble care a fost la 13 zile distanta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu