marime text:

UMILINTA SUPREMA! Rey Mysterio, DEMASCAT de omul pe care il desfigurase! VIDEO

Masca este mai importanta ca orice pentru wrestlerii din Mexic - in trecut, luptatori din Lucha Libre au fost ingropati dupa moarte cu masca pe cap! Pierderea mastii reprezinta insulta suprema, iar Rey Mysterio a simtit pe pielea lui acest sentiment la ultimul Smackdown!

Acuzat de Cody Rhodes ca i-a provocat mai multe fracturi la fata din cauza carora a trebuie sa sufere o operatie de reconstructie, Rey Mysterio a fost surprins la ultimul Smackdown de prezenta unui bun prieten al sau, Dusty Rhodes! Tatal lui Cody a mers in ring imediat dupa victoria lui Rey intr-un meci cu Kane si i-a spus acestuia ca regreta faptele fiului sau, cel care si-a pierdut mintile de cand divele l-au numit 'Fermecator' si i-a spus acestuia sa-si ceara scuze. (vezi mai sus)

Nu a fost insa decat un plan bine pus la punct de cei doi. Rey Mysterio a fost atacat fara mila de Cody, cel care l-a demolat pur si simplu! L-a dat si cu capul direct de ecranul folosit pe post de oglinda atunci cand intra Cody in arena. Apoi, Cody a facut cel mai mare rau pe care i-l putea face lui Mysterio - I-a scos masca!(vezi mai jos)

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu