marime text:

VIDEO: Adversari la Wrestlemania, Miz si Cena au devenit impreuna Campioni! Vezi cum s-a terminat alianta

John Cena a devenit pentru a 4-a oara in cariera Campion la Echipe! Culmea insa, nu el a fost cel care a castigat titlurile pentru echipa sa ci adversarul sau de la Wrestlemania 27, The Miz! Lucrurile insa s-au intors cand Nucleul a cerut revansa! Vezi cum a sfarsit la pamant Cena!

Incercand sa ii demonstreze celuilalt care este mai tare, Miz si John Cena au lucrat perfect si i-au demolat pe Campionii la Echipe, Justin Gabriel si The Miz! Desi fanii nu s-ar fi asteptat ca Miz sa isi dea prea mult silinta, Campionul WWE a fost cel care i-a dat loviturile decisive lui Gabriel si a castigat meciul iar el si John Cena au devenit Campioni!

Intr-un moment de inspiratie, Wade Barrett a decis ca Nucleul sa incaseze revansa chiar atunci si Cena si Miz au fost pusi in situatia de a-si apara titlurile la doar cateva minute de la castigarea lor. Dupa o interventie ilegala a lui Ezekiel Jackson, Gabriel si Slater au preluat controlul meciului si l-au dominat minute bune pe Miz. Campionul WWE a reusit insa sa gaseasca o lovitura de picior si a reusit sa faca schimbul. Fiind proaspat datorita faptului ca s-a odihnit pe bara, Cena a intrat si l-a dominat categoric pe Slater. Cand pregatea un Attitude Adjustment care ar fi incheiat definitiv lupta, Miz a lovit! A executat un Skull Crushing Finale devastator si Cena a fost invins!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu