marime text:

VIDEO: Alberto del Rio a trimis 4 oameni dupa Cena DEGEABA! Vezi cum i-a batut pe toti si s-a ocupat apoi si de Campionului WWE!

Dolph  Ziggler, Jack Swagger, Christian si Wade Barrett au fost usor manipulati de Campionul WWE, Alberto del Rio, si l-au atacat pe John Cena! Din fericire pentru acesta, i-au sarit 3 oameni in ajutor! A iesit un meci eliminatoriu 4 la 4 iar Cena a fost in prim-plan!
 

Alberto del Rio a incercat sa-si faca misiunea de la Noaptea Campionilor mult mai usoara, asmutind 4 oameni asupra lui John Cena. Acesta a fost insa ajutat de catre John Morrison, Alex Riley si un mai vechi rival, Sheamus! Managerul din Smackdown, Teddy Long a organizat un meci 4 la 4 eliminatoriu iar Alberto del Rio a privit atent meciul.

Cena nu a reusit sa intre prea mult in meci pana cand a ramas singur cu doi oameni - Jack Swagger si Dolph Ziggler. Din fericire pentru el, cei doi nu se inteleg deloc si lui Cena i-a fost mai usor sa ii bata.

La final, Del Rio a incercat sa il surprinda pe Cena si sa-l atace insa e esuat. Cena a reusit sa ii dea un Atittude Adjustment si a castigat prima batalie cu Del Rio. Mare razboi e insa la Noaptea Campionilor, cand centura lui Del Rio e pusa in joc.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu