marime text:

VIDEO: Anunt-BOMBA al lui CM Punk! Contractul lui expira si vrea sa plece din WWE cu centura lui John Cena!

CM Punk a devenit noul pretendent la Centura WWE la ultimul Raw dupa ce i-a invins pe Rey Mysterio si Alberto del Rio. Punk a luat apoi microfonul si a facut un anunt bomba si i-a trimit un mesaj lui Cena! Vezi meciul si ce a spus Punk

CM Punk a reusit sa castige meciul de la Raw si a devenit pretendentul numarul 1 la titlu iar apoi a lansat bomba! Contractul lui expira chiar in ziua in care e evenimentul Money in the Bank la care se va lupta cu Cena pentru Centura WWE! Punk a promis ca va oferi publicului o "onestitate brutala" si s-a tinut de cuvant, dezvaluit un detaliu din interiorul companiei!

Punk a promis ca il va bate pe John Cena la PPV. Iar Punk are multe lucruri de partea lui. Money in the Bank se va tine in Chicago, Illinois, orasul sau natal, ceea ce inseamna ca publicul va fi de partea lui si impotriva lui Cena. De asemenea, Punk l-a invins anul acesta pe Cena in toate meciurile pe care le-au avut, 4 la numar! Iar daca il bate la MitB, Punk devine Campion WWE. Iar Superstarul a promis ca va pleca din companie cu tot cu cel mai important titlu!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu