marime text:

VIDEO: Are loc meciul Money in the Bank la Wrestlemania? Vezi care sunt sansele si cele mai TARI momente din acest meci!

O data cu crearea PPV-ului dedicat meciului Money in the Bank, s-a spus ca acest meci nu va mai avea loc la Wrestlemania cum a fost pana acum. Vezi cele mai tari momente din toate meciurile Money in the Bank care au avut loc la WM!

Ultimele informatii despre disputarea meciului Money in the Bank la Wrestlemania 27 sunt ca acesta va avea loc! Au existat multe speculatii care spuneau ca acest meci nu va mai fi la Wrestlemania, ci va avea loc numai la PPV-ul dedicat acestui tip de meci!
Deja au aparut nume pe lista celor care ar putea sa apara in meciul Money in the Bank. Printre cei care ar putea sa apara se afla Rey Mysterio, Daniel Bryan, John Morrison, Big Show, Dolph Ziggler, Cody Rhodes, Ted DiBiase, Drew McIntyre si altii. Asta, desigur, daca nu vor lupta in meciuri pentru Centuri!
Anul trecut, meciul Money in the Bank de la Wrestlemania a avut un numar record de participanti, 10, castigator fiind Jack Swagger. Urmatoarele doua meciuri de acest tip, cele de la PPV, au avut doar 8 participanti.
Care ar fi participantii perfecti pentru meciul Money in the Bank de la Wrestlemania 27?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu