marime text:

VIDEO! Campionul WWE, CM Punk, a facut provocarea: "Hai sa ne batem!" Cum a raspuns la acuzatiile "lasului" Chris Brown:

Duelul dintre Chris Brown si CM Punk a continuat! Campionul WWE a replicat dur dupa ce Brown l-a acuzat ca ar lua steroizi, Punk fiind recunoscut pentru stilul sau de viata straight-edge! Vezi filmuletul si provocarea lui Punk


	<span style="color:#f00;">VIDEO! </span>Campionul WWE, CM Punk, a facut provocarea:<span style="color:#f00;"> &quot;Hai sa ne batem!&quot; </span>Cum a raspuns la acuzatiile &quot;lasului&quot; Chris Brown:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Cei de la TMZ l-au contactat pe CM Punk dupa ce campionul WWE a inceput un razboi pe Twitter cu Chris Brown. Punk l-a atacat pe cantaret, spunand ca acesta este "un las care nu a platit cu adevarat pentru ce i-a facut Rihannei".

Cunoscut pentru faptul ca nu consuma alcool, nu ia pastile de niciun fel (a refuzat odata calmante cand avea craniul fisurat!) si nu consuma droguri, CM Punk i-a replicat lui Chris Brown, cel care spunea pe Twitter ca Punk ar consuma steroizi.

"Sunt mandru de stilul meu de viata. Chris si cu mine venim din lumi diferite. Nu am un asistent. Nu am bodyguard. Nu am manager si nici PR care sa imi spuna sa imi sterg mesajele pe Twitter si nu lovesc femei. Punct! Chris a lansat acuzele gresite catre persoana gresita pentru ca eu pot sa ma apar"

Punk l-a provocat la un meci no-holds barred, promitandu-i lui Chris Brown: "Te voi sugruma si te voi face sa te simti lipsit de putere si fricos si singur ca toate femeile care au avut neplacerea sa vada ce copil las esti"


video platform
video managementvideo solutionsvideo player

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu