marime text:

VIDEO: Cand doi se cearta, al treilea ii UMILESTE! Vezi cum au facut facuti PRAF Cena si The Rock de ... Miz!

John Cena are marea sansa de a deveni Campion WWE la Wrestlemania 27 insa in ultima vreme pare ca uitat asta, concentrandu-se mai mult pe The Rock. Iar la Raw, Cena a platit scump asta. Vezi mesajul puternic transmis de The Miz!

Dupa duelurile aprige la microfon intre John Cena si The Rock, primul dintre cei doi a vrut sa dea o ultima lovitura. Si a inceput in forta - l-a luat peste picior pe Rocky cel care fusese suparat ca Cena i s-a adresat sub forma unui rap. Asa ca acesta a ales sa schimbe foaia si a trecut la .... hip-hop. Principala tinta a atacurilor a fost faptul ca The Rock nu a aparut la Raw in carne si oase. Iar apoi a scos un tricou cu un mesaj genial, o ironie la adresa celui purtat de The Rock: "I bring it via satelitte"!

Considerand ca razboiul s-a incheiat, Cena a vrut sa plece din ring insa a fost surprins de Campionul WWE, The Miz, cel care anuntase ca boicoteaza Raw-ul in semn de protest pentru ca e ignorat in duelul Cena-Rock. Miz l-a lovit cu centura peste fata pe Cena in mai multe randuri si apoi a transmis un mesaj puternic lui Cena, cel pe care l-a lasat mereu la pamant de cand a devenit oficial ca se vor lupta la Wrestlemania 27 pentru Centura WWE. Apoi Miz i s-a adresat si lui Rocky pentru ca in final sa puna bomboana pe coliva celor doi, executand manevra lui The Rock, The People's Elbow, pe Cena! Astfel, Campionul WWE a reusit sa fie in prim-planul unui razboi care nu il includea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Alte articole pe acelasi subiect
Adauga comentariu