marime text:

VIDEO: Asta este cea mai TARE achizitie din ultimul deceniu! Vezi imagini de la prezentarea oficiala!

Cena, Orton sau Mysterio au de ce sa se teama! In WWE a venit oficial cel mai bun wrestler care lupta in Mexic si probabil cel mai bun zburator din lume la ora actuala! Vezi conferinta de presa si ce a spus despre Sin Cara cel mai mare comentator din istorie!

Jim Ross a reprezentat WWE-ul la conferinta de presa din Mexico City a lui Sin Cara, cel cunoscut in WWE sub numele de Mistico. Iata ce a spus apoi pe Twitter: "Mistico este semnat, impachetat si trimis WWE-ului. Este cunoscut acum sub numele de Sin Cara. Un tanar exceptional. Un nou star rasare la orizont. Felicitari Sin Cara. Fiecare televiziune si ziar din Mexico City a avut reprezentati la prezentarea lui Sin Cara. Acum da interviuri cu ele, inclusiv cu trimisi de la ESPN. A fost grozav sa reprezint WWE-ul in Mexico City pentru anuntul semnarii lui Sin Cara. Apreciez sansa de a revenit pe teren."

Cel care a fost pe locul 7 in topul celor mai buni wrestleri in 2007 va debuta destul de curand in WWE. Nu se stie insa in care show! Reprezentantii media din Mexic presupuneau ca va fi in Smackdown unde sunt Rey Mysterio si Alberto del Rio, insa Jim Ross a dezvaluit ca el crede in varianta Raw. Un lucru e cert - cand cel al carui nume inseamna "Fara Fata" va debuta in WWE, fanii vor avea enorm de castigat! Iar Sin Cara in meciul Money in the Bank la Wrestlemania 27 suna incredibil!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu