marime text:

VIDEO! Cel mai PENIBIL moment din cariera lui John Cena! Cum a ajuns sa fie un tradator si momentul socant in care Ryder putea sa-si rupa picioarele:

John Cena a trecut printr-un moment jenant la Raw - nici cei mai mari fani ai sai nu l-au mai putut apara! Cena i-a tradat increderea lui Zack Ryder, cel care apoi a suferit o cadere terifianta de pe rampa din cauza lui Kane!


	<span style="color:#f00;">VIDEO! </span>Cel mai <span style="color:#f00;">PENIBIL </span>moment din cariera lui John Cena! Cum a ajuns sa fie un tradator si momentul socant in care Ryder putea sa-si rupa picioarele:

Cele mai noi stiri, ultimele zvonuri, filmulete amuzante, comentarii in timpul show-urilor de la TV si multe alte surprize gasesti pe pagina de Facebook.

Zack Ryder a primit o lovitura pe cat de neasteptata, pe atat de dureroasa. Cel mai bun prieten al sau, omul care l-a sustinut in ultimul an mai mult decat oricine, John Cena, i-a oferit un moment de cosmar la Raw.
Cena a salvat-o pe Eve de monstrul Kane iar cei doi s-au sarut apoi! Momentul a fost vazut chiar de Zack, cel care voia sa-i dea flori lui Eve!


John Cena a incercat apoi sa-i explice lui Ryder si sa-si ceara scuze insa nu s-a ales decat cu o palma! Kane, adversarul lui Cena de la Elimination Chamber, joi seara la Sport.ro, a aparut si l-a aruncat de pe rampa pe Ryder! Aterizarea a fost una socanta, Ryder fiind in pericol sa-si rupa picioarele in momentul impactului cu cimentul!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu