marime text:

VIDEO: Cena, ATAC din nou la The Rock! L-a facut PRAF in turneul din Australia! Vezi cum i-a "imprumutat" o replica

John Cena si The Rock urmeaza sa se lupte in "Meciul Mileniului" la Wrestlemania 28. Pana atunci insa mai sunt multe luni insa cei doi nu rateaza nicio ocazie sa se intepe! Ultimul atac al lui Cena a avut loc in Australia. Vezi ce a spus

"Unde este cel care isi spune capitanul echipei <Bring It>? Si daca el e capitanul echipei <Bring It>, de ce nu aduce o scutire de la medic ca nu poate sa vina sa bucure Universul WWE de aici din Perth? Nu imi pasa daca trebuie sa joc in G.I. Joe, Fast Five, Fast Six, Godzilla, King Kong si Julius Caesar in acelasi rol, vreau sa fiu in in mijlocul ringului, sa apar acest titlu in fata voastra pentru ca nu sunt un actor sunt un wrestler profesionist. De asta fac asta in fata fanilor precum cei din aceasta seara. Asa ca daca ati varsat lacrimi pentru ca un actor sa se intoarca in ring, luati-va lacrimile si tricourile cu un taur, strangeti-le bine, puneti-le in sifonier si asteptati pana pe 1 Aprilie pentru ca numai atunci cel supranumit <Campionul Poporului> va va spune ca va iubeste. Dar in aceasta seara, din partea mea si a celorlalte Superstaruri care au zburat 20 de ore ca sa fie in fata voastra, va spun multumesc" a spus John Cena la finalul show-ului care a avut loc in Perth, Australia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariuun simplu fan.. (2011-09-03 23:09:58)
pff,...voi crek insultati resleri doar k sa va dati mari k vezi doamne,...in lok sa apreciati ce fac ei,...eu consider k aia kare insulta resleri sunt de tot `kktu`...shi ink cv mai vad unii k zic "eu nul supot p "x" sau p "y"...ce dreq aveti frate q ei,....ce vor facut?,...am impresia k unii sunt chiar mai nebuni decta r- truth,...(scz de ex, dar la urma urmei shi r-truth lupt f bn;)) raspunde »
..... (7 2011)
eu sunt de acord cu tn ..... dar se scrie wrestleri nu resleri :))
raspunde »
catri (2011-08-08 18:29:46)
nul mai insultat pe cena fraierol insultazil pe cm punk raspunde »
Romania (2011-07-21 13:48:42)
Esti Pasionat de Fotbal ?...intra Aici www.TinyUrl.com/ManagerDeFotbal Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SSC) chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Telefoane Mobile Samsung, Trofee, Diplome, etc! www.TinyUrl.com/ManagerDeFotbal raspunde »
andrei (2011-07-20 12:11:16)
cena nu e un ipocrit voi sunteti niste ipocriti.Este campion nu va mai bateti joc de el si sa nu ii mai spuneti ''F*** You Cena'' va rog!!!!! raspunde »
nica (2011-07-17 14:03:16)
Hohn Cena rulez raspunde »
ddlica (2011-07-14 15:09:16)
ASTA DOVETESTE CA JOHN CENA VA FACE CAT MAI REPEDE UN HELL TURN!!!! raspunde »
The Rock i-a raspuns (2011-07-13 20:50:12)
The Rock i-a raspuns lui Cena despre video-ul asta,intrati pe facebook sau twitter el si vedeti raspunsul si ii dau dreptate lui The Rock,Cena a cam ajuns sa se cam faca de cacao,ma refer si la utimul Raw crare a fost acum,CM Punk l-a facut de tot rahatul,pe scurt,i-a demonstrat ca e cel mai mare *********** a lui Vince,iar astea s-au intamplat in orasul natal a lui Cena unde a fost huiduit raspunde »
Sebi (2011-07-13 13:25:44)
ar fi tare meciul de care ai zis tu pt ca cena nu vrea sa renunte niciodata iar taker nu renunta niciodata la Wm raspunde »
John Cena (2011-07-13 12:47:55)
Cel mai tare meci ar fi John Cena vs Undertaker la wm 28 i quit match ar fi tare raspunde »
START (2011-07-12 01:39:41)
www.TinyUrl.com/StartTankiOnline - Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. www.TinyUrl.com/StartTankiOnline raspunde »