marime text:

VIDEO: Cena l-a DISTRUS pe Alberto del Rio chiar la el acasa! Cum l-a anuntat in ce meci vor lupta pentru titlul WWE:

John Cena a facut echipa la Raw cu cea mai tare voce din istoria WWE-ului, legendarul comentator Jim Ross. Aflati in Mexic, Cena l-a batut pe Del Rio chiar in fata conationalilor acestuia care l-au sustinut puternic pe Campionul WWE!


	<span style="color:#f00;">VIDEO: </span>Cena l-a <span style="color:#f00;">DISTRUS </span>pe Alberto del Rio chiar la el acasa! Cum l-a anuntat in ce meci vor lupta pentru titlul WWE:

Cena si Ross i-au invins pe Alberto del Rio si Michael Cole dupa ce ultimul a fost facut sa cedeze chiar de catre JR! Victorie mare si pentru Cena care a avut astfel ocazia sa aleaga clauza pentru meciul cu Alberto del Rio de la Vengeance! Iar Cena a ales unul dintre cele mai brutale meciuri posibile! Cena si Del Rio se vor bate intr-un Last Man Standing Match! Iar Cena i-a aratat chiar la Raw lui Del Rio cum se castiga un asemenea meci - l-a facut KO si l-a lasat inconstient in afara ringului!Alberto del Rio si John Cena se vor lupta la Vengeance in Main Event, joi seara de la ora 22.00, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu