marime text:

VIDEO: CM Punk a aruncat din nou IN AER Raw-ul! I-a fost iar oprit microfonul! Vezi de ce si spune cine crezi ca a dat ordinul:

Ultima confruntare dintre CM Punk si Triple H dinainte de meciul direct de la Night of Champions, eveniment ce va fi miercuri de la ora 22 la Sport.ro, a fost extrem de controversat si s-a terminat la fel! Vezi cum s-au acuzat si cum l-a lovit Punk pe HHH!

Duelul dintre Triple H si CM Punk imparte Universul WWE in doua tabere. Seful companiei are o multime de fani care l-au sustinut intotdeauna insa Punk are o baza de fani aflat intr-o continua crestere. Asta pentru ca Punk spune ceea ce gandesc foarte multi fani, foarte multi din Universul WWE care critica faptul ca lucruri sunt prea liniare si aceiasi oameni primesc ocazia de a se lupta pentru locurile din Main Event.

Duelul verbal dintre Triple H si Punk a ajuns atat de incins si a depasit o limita care nu a mai fost depasita pana acum. Pentru a demonstra ca tensiunea dintre el si Triple H e in permanenta, atat in ring, cat si in afara lui, Punk i s-a adresat pe numele real lui Triple H iar fanii au vazut un conflict intre Phil Brooks si Paul Levesque.

Acela a fost insa momentul in care Punk s-a trezit ca e din nou cenzurat! "Bomba lui cu ceas" nu a mai apucat sa explodeze iar cel pe care l-a considerat vinovat de asta a fost chiar Triple H, cel caruia i-a dat un microfon direct in cap!
Tu cine crezi ca a ordonat ca lui Punk sa-i fie inchise microfoanele?

Sondaj
Cine crezi ca e responsabil pentru inchiderea microfonului lui CM Punk? (2324 voturi)
 
Triple H, Punk a intuit bine
38.77%
901 voturi
 
John Laurinaitis
33.09%
769 voturi
 
Stephanie McMahon
17.90%
416 voturi
 
Rikishi, he did it for The Rock :)
123 voturi
 
Altcineva, scriu la comentariu
115 voturi

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu