marime text:

VIDEO! CM Punk a inceput PROST anul! S-a pus cu seful si a ajuns sa se lupte in mai multe meciuri! Cine a reusit sa-l bata la el acasa:

CM Punk s-a intors in orasul sau natal, Chicago, pentru primul Raw din 2012 difuzat in Romania. Punk a fost pus de John Laurinaitis sa se lupte pe rand cu 3 oameni - daca ii invingea pe toti, primea ocazia sa se bata chiar cu el! Nu a mai avut ocazia!


	<span style="color:#f00;">VIDEO!</span> CM Punk a inceput <span style="color:#f00;">PROST </span>anul! S-a pus cu seful si a ajuns sa se lupte in mai multe meciuri! Cine a reusit sa-l bata la el acasa:

CM Punk s-a luptat la Raw mai intai cu Jack Swagger in cadrul gautletului pus la cale de John Laurinaitis. Punk a reusit sa-l invinga pe Swagger si a fost foarte aproape sa castige si al doilea meci, cu Dolph Ziggler!

Punk reusise sa dea o lovitura care sa-i aduca victoria insa Laurinaitis i-a distras atentia arbitrului si apoi lui Punk iar Ziggler a lovit de nicaieri cu al lui Zig-Zag! Conform regulamentului facut de Laurinaintis, Punk este acum obligat sa isi apere centura WWE saptamana viitoare la Raw chiar in fata lui Ziggler!

Crezi ca ar fi castigat CM Punk fara interventia lui Laurinaintis?

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu