marime text:

VIDEO: CUTREMUR in wrestling la revenirea lui The Rock! Fanii au innebunit si l-au facut PRAF pe John Cena! Cum l-a distrus Rocky pe adversarul de la Wrestlemania

La Survivor Series s-a intamplat ca la Napoli! Daca reusita lui Cavani din Liga contra lui Manchester City a provocat un mic cutremur, acelasi lucru s-a petrecut in momentul in care The Rock s-a intors in ring dupa 7 ani si jumatate de pauza!

Talentul nu este ceva ce poate fi invatat si nici nu este ceva ce se uita. The Rock a demonstrat acest lucru la Survivor Series cand a reusit sa-i eclipseze pe toti adversarii sai, fie ca a fost vorba de Miz si R-Truth cu care s-a duelat aseara, fie ca a fost vorba de John Cena, cel cu care se bate la Wrestlemania!

The Rock a reusit sa castige meciul pentru "cea mai carismatica echipa din toate timpurile" si i-a aratat lui Cena ca, in ciuda pauzei de 7 ani, ramane unul dintre cei mai buni din istorie! Astfel, meciul de la Wrestlemania se anunta unul foarte disputat, echilibrat si incins! Mai ales ca fanii din Miami vor fi cu siguranta de partea lui The Rock, la fel cum s-a intamplat si la Survivor Series in Madison Square Garden cand 15.000 de fani l-a aclamat pe Rocky si l-au huiduit si jignit pe Cena!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.wfan.ro

Adauga comentariu